najlepša devojčica na svetu
Foto: Printscreen/www.instagram.comknyazeva_anastasiya_official

Njene slike su postale neprikosnovena pojava na društvenim mrežama, gde su se širile poput požara.

Njene neverovatno plave oči i dugačka smeđa kosa zarobile su srca brojnih obožavatelja, dok su mediji brzo prepoznali njenu izvanrednu lepotu, nazivajući je "novom Irinom Šajk". Anastasija je takođe postala najmlađi model koji je zakoračio na stranice francuskog Voguea, dodatno potvrđujući svoj status, piše espreso.rs

Njena popularnost je dostigla vrhunac i na Instagramu, gdje je prati više od milion ljudi, koji su željni svakog njenog novog objave i uvida u njen život.

Anastasija Knjaževa ne samo da je postala simbol lepote i elegancije, već je i inspiracija mnogima širom sveta.

Anastasija je sa samo četiri godine započela svoj put ka slavi. Već godinu dana kasnije, 2018. godine, našla se na impresivnom petom mestu na listi najlepše dece na svetu prema časopisu L'Officiel. Sada, sa svojih 13 godina, već je postala zvezda koju prate mnogi brendovi, sarađujući s njima na različitim projektima.

Ipak, uprkos uspehu u svetu manekenstva, Anastasija se trudi da uskladi svoju karijeru sa školskim obavezama. Svesna je važnosti obrazovanja i posvećena je održavanju balansa između profesionalnih angažmana i školskih izazova.

Njen angažman u modnoj industriji svakako zahteva disciplinu i organizaciju, ali Anastasija uspešno pronalazi načine kako da se prilagodi i napreduje u oba područja.

Takodje voli da peva, i pohađa časove plesa. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading