Poruka
Foto: Alo/Shutterstock

Kada je Keti poslala poruku na telefon svom pokojnom ocu nije ni slutila da će dobiti odgovor. Ostala je doslovno u čudu sadržajem poruke i odlučila da podelila sa ostalima na popularnom društvenom forumu. Njen otac je preminuo 2020. godine i od tada do danas ona je često slala poruke na njegov stari broj.

Jednog dana uradila je isto. Poslala je poruku sa sadržajem "Nedostaješ mi svakog dana", ali najmanje što je očekivala jeste da će dobiti odgovor. Neko je uzvratio sa dva znaka pitanja i shvatila je da je neko drugi dobio stari broj njenog oca. Konverzacija se nastavila. Odogovorila je sa "Vau". Ovo je očev stari broj, umro je 2020. godine. Nisam očekivala odgovor”.

A onda je usledio još čudniji odgovor stranca: "Da li želiš da vidiš moju blesavu mačku", na šta je Keti odgovorila potvrdno. Ubrzo je usledila slika crne mačke sa otvorenim ustima i vidljivim čeljustima. I to nije sve! Nakon dalje konverzacije, Keti je saznala da se mačak zove Laki, a što je najčudnije od svega njen otac je imao psa koji se isto zvao.

"Voleo bih da te zagrlim sada", usledio je odgovor stranca uz tužan smajli, na šta se Keti zahvalila i to shvatila kao "zagrljaj" od njenog oca...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading