Ljubav
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Da li verujete u slučajnosti i predoređenosti? Barem kad je ljubav u pitanju? Ako ne, posle ove priče ćete sigurno promeniti mišljenje.

Džošua i Elizabeta iz Minesote dokaz su da prava ljubav uvek čeka svoj trenutak i desi se kad se najmanje nadate. Ali, u njihovom slučaju to nije sve. Nakon što su se upoznali preko dejting aplikacije, shvatili su da ih povezuje previše stvari.

Elizabet Kirstensen i Džošua Kolbert rođeni su istog dana. U istoj bolnici. Išli su u isti vrtić. Od tada im se putevi razilaze, postojanja onog drugog se i ne sećaju, ulaze u brak, dobijaju decu, pa se razvode. A onda, kad su svoje ljubavne krahove malo odbolovali, odlučili su, nekako u isto vreme, da sebi daju šansu za novu emotivnu vezu. Otvorili su profile na aplikaciji za upoznavanje parova i pronašli se. Kako je konverzacija napredovala, postavljali su opšta pitanja jedno drugom, a onda shvatili da se zapravo znaju još od malih nogu.

"Pitala je gde sam odrastao, a ja sam odgovorio da je to bilo u Andoveru i da sam išao u hrišćansku školu Nortsajd“, rekao je Džošua za CBS Nevs.

Kada je Elizabet shvatila da je ona išla na isto mesto u vrtić, posumnjala je da su možda išli čak i u istu grupu, pa je potražila stare fotografije i pronašla svoju novu ljubav na njima.

Kao da je to bilo prevelika slučajnost, shvatili su da im se i datum i mesto rođenja podudaraju.

Elizabet je rođena 13. septembra 1988. Kao i Džošua. Elizabet je rođena u bolnici Mersi u Minesoti. I Džošua takođe. Rođeni su u razmaku od samo šest sati.

Pronašli su i video kasetu na kojoj je bio snimak njihovog 'maturiranja' u vrtiću i videli sebe - zajedno - na njemu.

"Ljudima se zacakle oči kad nas čuju. Mnogo ljudi traži nadu. I zato su oduševljeni našom ljubavnom pričom", otkrio je Džošua za medije.

Za sebe je dodao da je i 'stara škola', pa je od Elizabetinog oca mesec dana nakon upoznavanja zatražio ruku i zaprosio je. Kako sam nema majku, koja je umrla kad je imao sedam godina, otac mu je rekao da mora da mora da bude obazriv sa svojom novom izabranicom, a Džošua je bio presrećan što je njena porodica veoma vezana, pa i on sada uživa u zajedništvu sa njima.

Par je o svom ponovnom susretu, ljubavi i braku obavestio i vaspitačicu iz vrtića, a ona je za medije izrazila veliko oduševljenje i sreću što je dvoje njenih davnih đaka pronašlo zajedničku sreću u životu i što tako javno šire veru u pravu ljubav, koja uvek sačeka kad joj vreme.

Venčali su se 13. septembra 2023. godine na njihov 35 rođendan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading