Prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dok većina ljudi pretpostavlja da fraza 'u dobru i zlu' znači povremenu svađu ili teška vremena, jedna žena je održala svoju zakletvu uprkos srceaparajućem preokretu koji se desio u braku. Kris je imala 16 godina kada se zaljubila u svog supruga Brendona, a od trenutka kada su se upoznali bili su gotovo nerazdvojni.

Uprkos tome što je bila jako mlada, opisala je svoju prvu ljubav kao "jedinu za vek i vekova", a odani par slao je jedno drugom pisma, CD-ove s omiljenom muzikom i koliko god da su mogli, provodili su vreme zajedno, piše The Sun.

Nije prošlo mnogo pre nego što su se i venčali, a par je raznemnio zavete u 2006. godine. Međutim, samo dve godine kasnije, tada 24-godišnja Kris primila je užasnu vest da je njen voljeni suprug Brendon teško povređen u velikoj saobraćajnoj nesreći.

Brendon je preživeo sudar, ali ostao je u komi dva meseca i proveo je mesece na fizikalnoj terapiji zbog tešku povrede mozga. Sada je vezan za invalidska kolica, ne može da hoda, teško govori, posle nesreće dosta stvari je zaboravio koje su se desile i potrebna mu je danonoćna nega. Razumljivo, odnos para se s godinama promenio iz romantičnih partnera u platonski odnos, a Brendon je Kris počeo od milošte počeo da naziva "mlađom sestrom". Kris je počela Brendona sve više da doživljava kao svog "brata" nego kao supruga.

- Mislim da reči 'brat i sestra' sada bolje definiše naš odnos. Ali uvek ću ga nositi u srcu - rekla je Kris. Uprkos promeni statusa veze, Kris je bila uz Brendona i podržavala ga - ali uvek je želela više. Dve godine posle Brendonove nesreće, Kris je objasnila da želi nastaviti dalje. U videu na TikToku prisetila se:

- Posle dve godine tugovanja i slomljenog srca, donela sam tešku odluku da nastavim dalje. Čeznula sam za porodicom, decom, partnerom, ali znala sam da ću uvek voleti Brendona i želela sam da poštujem svoje zvete da ću ga voleti tokom bolesti i zdravlja.

Kris i Brendon više nisu službeno u vezi, ali je ona ostala njegova negovateljica i zakonski staratelj. Kris je 2014. upoznala Džejmsa na internetu. U početku je bila zabrinuta kako će potencijalni novi partner reagovati na njenu situaciju s Brendonom, ali za samohranog oca Džejmsa odluka je bila laka.

- Džejms je saslušao moju priču i ništa mu nije smetalo. Iz nekog razloga, odlučio je da je to lepa priča i da želi da bude deo nje - dodala je. Muškarci su se sreli nedugo nakon toga, trojac je zajedno odlazio u crkvu, a Džejms je uskočio da pomogne oko Brendonove nege.

 

@followmetothemouse There is no way to share our story in a minute. There were years of heartbreak and struggle that are a part of our story. But this is a quick clip of the last 15 years💚 #tbisurvivor #storytime #storytelling #caregiversoftiktok #tbiwife ♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound

- U jednom trenutku sam ih ostavila same i otišla u kupatilo, a kada sam se vratila, videla sam Džejmsovu ruku kako drži Brendona. U tom sam trenutku znala šta nosi moja budućnost - rekla je Kris.

 

Nije poznato kada su se Kris i Brendon razveli, ali Kris se udala za Džejmsa, a njen bivši suprug podržava par. Džejms živi s Krisom i Brendonom, a on i Brendon razvili su sjajan odnos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading