Ljubavna priča
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Džuli je Majkla volela sedam godina i shvatila je da je on ljubav njenog života, ali ipak su raskinuli. Mislila je da ga neće čuti ni videti nikad više. Međutim, iznenadila se 16 godina kasnije.

- Ubrzo nakon Dana zaljubljenih, iz vedra neba, napisao je recenziju za moju knjigu na Fejsbuku u kojoj je pisalo: "Knjiga je pogodila. Džuli je uspela" - prisetila se autorka.

Ispostavilo se da se nedavno razveo i pratio je putem mreža njene uspehe.

- Nisam znala za to, čak ni da je godinu i po dana ranije pokušao da me kontaktira, ali njegov imejl je otišao u spam. Nisam imala pojma - ispričala je Džuli.

Nakon toga je došao na potpisivanje knjige.

- Zajedno smo napisali epilog moje knjige o sastancima. Ovo je zaista holivudski srećan kraj koji će vam zagrejati srce i naterati vas da verujete u ljubav - iskrena je.

Trebale su mu nedelje da dovrši čitanje knjige, jer je bio ispunjen emocijama čitajući priče o njihovom ljubavnom životu, bajkovitoj romansi i uplakanom raskidu. Kupio je knjigu tražeći savet za sastanke, jer je postao samac.

- Kad smo se ljubav mog života i ja ponovo sreli nakon 16 godina razdvojenosti, oboje smo bili pomalo nervozni. Mnogo se toga dogodilo u više od deceniju i po; previše da bi se podelilo na jednom sastanku - prisetila se Džuli ponovnog početka.

 

Oboje su se pitali hoće li hemija i dalje biti prisutna ili će to biti samo jednokratni razgovor o uspomenama.

 

- Kad su nam se oči opet susrele, oboje smo se odmah podsetili kakav je bio osećaj onog dana kad smo se zaljubili na prvi pogled usred pretrpane sobe pre 23 godine - ispričala je Džuli.

Majkl je na prvi novi sastanak došao s velikim buketom.

 

- Buket je imao 8 crvenih i 8 belih ruža, za 16 godina razdvojenosti. Grlili smo se, nasmejali i povezali. Bili smo stariji i mudriji, ali odmah smo osetili iskru.

 

Posmatrali su predivan Tihi okean iz hotela Shutters, gde je hteo da se nađe s njom godinu i po ranije, kad je njegov imejl otišao u spam.

- On se tog dana pojavio i čekao me, ali ja nisam došla. Situacija iz filma "Kad je Hari sreo Sali" - kaže.

 

Razmišljala je o njihovoj vezi i ima li smisla nastaviti s njim dalje. Mogu li sada da ne povrede jedno drugo i slično.

 

- On je bio sed, a ja mršavija. Oboje smo imali slične životne lekcije odvojeno, ali nikada nismo prestali da volimo jedno drugo. To je sve što je bilo važno - ispričala je.

- Oboje smo očekivali da bi moglo da dođe do veze, ali nismo bili sigurni treba li da obnovimo našu romansu. Nisam želela da budem njegova usputna veza, te sam se pitala mogu li duboka ljubav i bliskost koje smo nekad imali da budu dovoljni za početak novog poglavlja - priseća se.

 

Nisu imali odgovore na prvom dejtu, ali bili su otvoreni za mogućnosti i srećni što su se ponovo povezali.

 

- Kad je došao kući s prvog dejta poslao mi je poruku "trebalo je da te poljubim" - rekla je.

Pitala ga je žali li sada, a on je odgovorio da ima vremena.

- Nisam imala pojma da će nas moja knjiga, koja je pomogla da izleči moje i tuđe srce kad je naša veza bila gotova, iznenada ponovo okupiti deceniju i po kasnije - zaključila je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading