Univerzum vam šalje poruku: Pogledajte na sat i otkrijte na šta vam ukazuje
Foto: Shutterstock

Numerolog Vladimir Kuznjecov istakao je da i brojevi koje viđamo na satu mogu ukazivati na važne promene. Potrebno je da obratite pažnju na satnicu koju najčešće vidite. Ako vidite 12:45 na satu, saberite prvo brojeve sati, a zatim brojeve minuta (1+2=3, 4+5=9). Zatim oduzmite prvo od drugog (9-3=6). Dobijeni broj ukazuje na koji aspekt života bi sad trebalo da se fokusirate.

Broj 1 

Morate biti sigurniji u sebe i imati više ssamopouzdanja. U suprotnom, postoji rizik da se vaši planovi ne ostvare.

Broj 2 

Vaša energija je na nuli. Vratite je na odgovarajući nivo, inače će dovesti do negativnih posledica. Počećete da se sukobljavate sa drugima ili počinjete da izazivate sukob sa porodicom i prijateljima. Stanite, sedite u tišini i steknite snagu. Meditirajte i dišite duboko.

Broj 3 

Napravite pauzu i ponovo proverite. Spremni ste da pogrešite i imate malo vremena da to shvatite. Zapamtite svoje planove za danas i razmislite ponovo. Ovo se može primeniti na bilo koju oblast vašeg života ili odluke. Vaša intuicija je možda izneverila. Nemojte žuriti sa zaključcima.

Broj 4 

Samo treba da budete uzdržaniji. Ne ulazite u rasprave i svađe, tišina ponekad zlata vredi. Pokušajte da slušate i čujete više, nemojte žuriti da ubacite svoj komentar. Ako ste impulsivni, pokušajte ovo: brojite polako do deset, smirite svoj um i usporite disanje. Osećaćete se bolje.

Broj 5 

Moguće je da ste emocionalno istrošeni. Loše misli mogu da vam ugroze dan. Posvetite se svojoj duši, srcu i unutrašnjem miru. Pomognite ljudima iz okruženja, učinite neko dobro delo i osećaćete se bolje.

Broj 6 

Ne morate biti lenji i mirno sedeti. Pokušajte da dovršite stvari koje vas opterećuju. Budite oprezni kada trošite novac, tretirajte ga s poštovanjem. Budite zahvalni na svemui što imate. Razmislite dobro pre kupovine, nemojte impulsivno trošiti novac.

Broj 7 

Trebalo bi da razmišljate o jačanju porodičnih odnosa. Ne ulazite u sukob sa svojom porodicom. Pokušajte da ih čujete njihov stav i razumete. Oprostite ako je potrebno i moguće. Ne dozvolite razloge za svađu i ne izazivajte ih Razmislite o njima na dobar način, setite se svih dobrih stvari koje ste doživeli sa njima ili šta su učinili za vas. Ovo će pomoći.

Broj 8 

Pokušajte da popravite situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ne čekajte pomoć ili dok se stvari ne reše same od sebe. U ljubavnim odnosima izbegnite ljubomoru. Obilje vas prati, prihvatite prilike.

Broj 9 

Iako u životu sve analizirate, sada je najbolje da malo usporite. Proverite sve činjenice. Vaši planovi mogu biti pogrešni. Slušajte šta kaže vaša intuicija: ako je kategorički protiv toga, onda je bolje da se predomislite. Napravite plan ili koristite savete. Osećaj ponekad govori i više od stvarnostu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading