DETALJI NEPOZNATI JAVNOSTI! Milan Marić otkrio kako se spremao za ulogu koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije!
Alo

Milan Marić bio je gost jednog događaja, u kojem se posebno osvrnuo na ulogu Tome koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije.

Naime, Marić isprva nije bio siguran da li je to uloga za njega, ali da je igrao na kartu emocija.

- Mene je zanimalo odakle potiče tolika količina autodestrukcije sa takvim jednim božanskim talentom i tolikom željom za životom... Muzika je bila Tomin ventil, tako sam ja njega doživeo - ispričao je Marić.

DETALJI NEPOZNATI JAVNOSTI! Milan Marić otkrio kako se spremao za ulogu koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije!

Printscreen

 

On smatra da je većina umetnika autodestruktivna i da se zbog toga postavlja pitanje da li bi Zdravković bio to što jeste da nije bilo te njegove osobine i teškog života.

- Umetnost se zasniva na tome šta si ti. Čitav tvoj život, karakter, senzibilitet, sve što proživljavaš i kako proživljavaš odražava se na ono što radiš...Zbog toga mislim da postoji i strah od puštanja te autodestruktivnosti. Iako nas to ubija, hoćemo li mi biti mi bez toga - priznao je Marić.

DIJAMANTI I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Muževi poznatih dama nisu štedeli na poklonima nakon njihovog porođaja, a ovaj je sve ostavio bez teksta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading