NAKON GUBITKA OCA ONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA! Ovo je majka Miloša Bikovića, a evo šta joj je poklonio od prvog honorara!
Foto: Dejan Briza

Glumac Miloš Biković čuva svoj privatan život daleko od očiju javnosti i retko kada eksponira svoju porodicu u medijima, a jednom prilikom je tokom boravka u Srbiji podelio fotografiju sa svojom majkom i oduševio sve.

Glumac je u više navrata isticao da njegovoj majci pokloni nisu važni, a jednom joj je iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala, a od svog prvog velikog zarađenog novca je kupio stan u Beograd budući da su se tokom njegovog detinjstva stalno selili i želeo je da joj obezbedi siguran kroz nad glavom.

Podsetimo. Milošev otac Milan nažalost je preminuo 2006. godine što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

NE PROPUŠTA PRILIKU DA SRBUJE! Dua Lipa pokazala dvoglavog orla i veliku Albaniju, a njena majka digla tri prsta i napravila haos, izblamirala ćerku!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading