NE PROPUŠTA PRILIKU DA SRBUJE! Dua Lipa pokazala dvoglavog orla i veliku Albaniju, a njena majka digla tri prsta i napravila haos, izblamirala ćerku (FOTO)
Printscreen

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (26) opet je postala hit na društvenim mrežama i glavna tema među Srbima, ali ovaj put najviše zbog majke.

Naime, pažnju privukla fotografija njene majke Anese Lipe, koja je pozirajući sa mužem sa obe ruke pokazala tri prsta.

- "Majka Dua Lipe ne propušta priliku da srbuje!", "Ma ona ni ne zna šta znače ta tri prsta", "Jao hit, Dua će da je izriba načisto", "Majka blamira ćerku, tako ispada" - samo su neki od komentara na Tviteru.

Dua Lipa je nedavno čestitala nezavisnost državi Kosovo, a Srbe, u intervjuu koji je dala za časopis "Rolling Stone" nazvala "fašistima i okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih godina od njenog dede Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istorijskog muzeja u Prištini, "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio.

Podsetimo, Dua je pre nekoliko meseci isprovocirala javnost kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u u jednoj emisiji, a isto je ponovila kada je prisvojila i ćevape.

DOBILA 5.500.000 PRATILACA ZA JEDAN DAN! Anđelina Džoli otvorila profil na Instagramu, a razlog će vas rasplakati!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading