televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Skrivene namere

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Skrivene namere

Film prati Denija Galagera, diskreditovanog detektiva narkotika, koji nakon izlaska iz zatvora traži osvetu onih koji su mu smestili i ubili mu partnera. U svojoj potrazi će morati da se suoči s zavodljivom vladinom agentkinjom za koju ne zna da li je na njegovoj strani ili ne, kao i sa svojim mentorom, penzionisanim policajcem koji se borio protiv korupcije tokom cele karijere. Uloge: Karl Urban, Sofija Vergara, Endi Garsija.

Džakuzi ekspres

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

Džakuzi ekspres

Film prati grupu najboljih prijatelja kojima je dosadio život odraslih ljudi: Adama je ostavila devojka; Lu je tip koji voli žurke, ali više ne može da nađe nijednu žurku; Nik je oženjen ženom koja kontroliše njegov svaki postupak, a Džejkob koji je opsednut video-igricama ne napušta svoj podrum. Nakon pijane noći u džakuziju u skijaškom hotelu ovi ljudi će se, uz strašnu glavobolju, probuditi u 1986. godini. To je njihova prilika da poprave prošlost i tako promene svoju budućnost... Uloge: Džon Kjuzak, Krejg Robinson…

Dan iskupljenja

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Dan iskupljenja

Kada teroristi otmu ljubav njegovog života Kejt i za nju traže neverovatno veliku otkupninu, ratni heroj Bred Pakston odlazi na smelu misiju kako bi je spasao, ne sluteći da će njeno spasavanje povući lavinu tajni i korupcije vojnih snaga na Bliskom istoku... Uloge: Gari Dordan, Serinda Svon, Endi Garsija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading