televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Nade Macanković

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Nade Macanković

Talentovana i vrlo šarmantna, glumica Beogradskog dramskog pozorišta,iskreno je govorila o svojim vrlinama, manama, poslu i životu sa tri momka u kući. Iako vrlo vitka, Nada je potvrdila ono što se u glumačkom svetu već zna, a to je da je zaista vrlo dobra kuvarica. Kao neko ko se prvenstveno zdravo hrani, Nada je pripremila i takvu večeru što je naišlo na oduševljenje veselih Slaniša koji su, kao i obično ,bili vrlo raspoloženi za pesmu. Danijelina truba, Žarkova gitara i Renatov glas su uz simpatičnu i neposrednu domaćicu obeleželi ovo druženje tokom koga su Hristina, Ivana i Zabla pored ostalog, demonstrirali sjajno igračko umeće.

Paklene ulice 7

Foto: IMDB

 

 

21.50 Superstar

Paklene ulice 7

„Paklene ulice 7“ nastavljaju priču godinu dana pošto se Domova i Brajanova ekipa vratila u SAD sa pomilovanjima. Vidimo ih kako se privikavaju na život sa prave strane zakona. Ali mimo njihovog znanja pojavila se opasnost u vidu hladnokrvnog britanskog plaćenog ubice koji želi da izmiri račune. Svoju vladavinu terora započeće brutalnim ubistvom Hana u Tokiju i pokušajem ubistva Hobsa u L.A.-u. Uloge: Vin Dizel, Pol Voker, Tajris Gibson, Mišel Rodrigez, Džejson Stejtam.

Svet posle nas

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Svet posle nas

Labidi je mladi pisac koji posle uspeha sa pripovetkom pokušava da objavi prvi roman. Dok živi u maloj sobi sa cimerom i najboljim prijateljem Aleksejem, radeći kao dostavljač hrane, upoznaje studentkinju Elizu.  Upleten u burnu romansu, on ne donosi uvek prave odluke... Uloge: Sadia Bentaieb, Žak Nolo, Mikael Krinijan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading