televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Gospodin Bruks

Foto: IMDB

 

 

21.00 B32

Gospodin Bruks

Erl Bruks je uspešni biznismen, istaknuti filantrop i brižni otac. On je čovek za koga niko nikad ne bi posumnjao da je ozloglašeni serijski ubica. Niko do sada nije imao nikakvog razloga da poveže Erla Bruksa sa stravičnim zločinima zastrašujućeg Ubice Otiska Prsta. Čak ni njegova prelepa žena i kćerka tinejdžerka nisu mogle ni da zamisle takvu užasnu istinu. Dok gospodina Bruksa progoni uporna detektivka Trejsi Etvud, primoran da se potčini volji koristoljubivog svedoka, ubica mora još jednom da obuzda svoj krvoločni alter ego dok lagano, ali sigurno gubi kontrolu. Uloge: Kevin Kostner, Demi Mur, Mardž Helgenberger.

Nepodnošljiva težina blistavog uma

Foto: IMDB

 

 

23.10 Prva

Nepodnošljiva težina blistavog uma

Kreativno neispunjen i suočen s finansijskom propašću, poznati glumac Nik Kejdž prihvata ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanu superfana kojeg glumi Pedro Paskal. Kejdžov fan je izuzetno zanimljiv agenciji CIA, a operativku CIA igra Tifani Hadiš. Stvari dobijaju potpuno neočekivani preokret kada je Kejdž prisiljen da živi u skladu sa svojom legendom, oživljavajući svoje likove sa ekrana kako bi spasao sebe i svoje najmilije. Sa karijerom izgrađenom za ovaj trenutak, nagrađivani glumac mora preuzeti ulogu života... Uloge: Nikolas Kejdž, Tifani Hadiš, Pedro Paskal.

Žena u crnom

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Žena u crnom

Advokat Artur Kips uputi se u osamljeno seoce ne bi li tamo rešio poslove pokojnog klijenta. Ubrzo po dolasku postane mu jasno da meštani kriju neobičnu tajnu. Doznaje da je kuća koja je pripadala pokojniku ukleta te da je opseda duh žene koja je naumila da pronađe nekoga ili nešto što je izgubila. Niko neće biti siguran pred njenom osvetom. Uloge: Danijel Radklif, Kiran Hajnds, Dženet Maktir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading