FILM DANA „Đavolji čvor“
Foto: Promo/Schutterstock
Đavolji čvor

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Đavolji čvor

Nakon što je troje dece divljački ubijeno, troje tinejdžera optuženo je da su ih žrtvovali tokom satanističkog rituala. Ubrzo postaje jasno da su adolescenti nevini, ali jednako jeziva ostaje činjenica da će se počinitelj ovog strašnog zločina izvući nekažnjen… Uloge: Dejn Dehan, Ris Viderspun, Kolin Firt.

Savršeni stranac

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Savršeni stranac

Rovena Pirs saznaje da bi ubistvo njene prijateljice moglo biti povezano s moćnim Harisonom Hilom, te odlučuje da otkrije istinu uz pomoć svog kolege, kompjuterskog stručnjaka Majlsa. Zapošljava se u Majlsovoj reklamnoj agenciji kao Ketrin, a istovremeno se pretvara da je Veronika, devojka s kojom Hil kontaktira preko interneta. Rovena uskoro shvata da nije jedina koja menja identitete. Uloge: Brus Vilis, Đovani Ribizi, Hale Beri.

Kalibar 9

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva PLus

Kalibar 9

Milano, današnjica. Fernando, sin Uga Pijace, napravio je uspešnu karijeru branioca, dok je njegova majka Neli dala sve od sebe da ga zadrži podalje od sveta gde se istakao njegov otac, gangster. Kada nestane sto miliona evra, ljaga pada na Fernandovo ime, naročito kada se ispostavi da je prevarena kompanija zapravo služila kao paravan za mafijaške poslove. Uloge: Marko Boci, Barbara Buše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading