televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Fajter

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Fajter

Kada Dejv Lizevski, običan tinejdžer iz Njujorka i zaluđenik za stripove, odluči da obuče zeleno-žuti kupaći kostim koji je kupio preko interneta da bi postao pravi borac za pravdu, po imenu Fajter, dobiće odgovor na svoje pitanje: To boli. Ali pošto prevaziđe sve prepreke, željni, ali još uvek neiskusni Dejv ubrzo će postati fenomen koji obuzima maštu javnosti. Uloge: Nikolas Kejdž, Aron Tejlor Džonson.

Dadilja na tajnom zadatku

Foto: IMDB

 

 

petak

22.00 Prva plus

Dadilja na tajnom zadatku

Kler je vrhunski tajni agent britanske službe, naviknuta na najopasnije situacije i zadatke. Ali kada se princ Kolin i njegova deca nađu u opasnosti, ona je primorana da glumi dadilju kako bi zaštitila njihove živote. Uloge: Rejčel Skarsten, Greta Skaki, Den Žano.

Nema zemlje za starce

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 RTS1

Nema zemlje za starce

Levelin Mos nailazi na pikap oko koga se nalazi gomila leševa i jedan Meksikanac na samrti. U pikapu nalazi paket heroina i torbu sa dva miliona dolara, očigledno je neki posao sa drogom krenuo naopako. Mos nepromišljeno uzima novac i time pokreće niz događaja čiji je rezultat strašno nasilje kome zakon ne može da stane na put. Ostavivši Meksikanca da umre, Mosa muči savest i sutradan se vraća s vodom za njega. Počinje igra mačke i miša, gde se kao lovac pojavljuje genijalni psihopata Anton kome ljudski život ne znači ništa. Uloge: Džoš Brolin, Havijer Bardem, Tomi Li Džons

Ben Hur

Foto: IMDB

 

 

subota

23.30 B92

Ben Hur

Jevrejski princ Juda Ben Hur bogat je i uspešan trgovac koji živi u Jerusalemu. Ali dolazak rimske vojske u regiju najavljuje velike političke promene. Među Rimljanima je i vojni komandant, stari prijatelj porodice Ben Hur, Mesala. U početku Juda i Mesala se pozdravljaju kao davno izgubljena braća, ali ta sloga ne traje dugo. Njihove političke razlike i Judino bogatstvo uzrok su prvih razmirica. Za vreme parade koju predvodi guverner odlama se crep sa Judine kuće i skoro usmrćuje guvernera. Mesala, iako siguran u Judinu nevinost, osuđuje ga na progonstvo i teški rad na rimskoj galiji, a njegovu majku i sestru baca u zatvor. Besni Ben Hur se zaklinje na osvetu... Uloge: Čarlton Heston, Stiven Bojd…

Bestseleri

Foto: IMDB

 

 

subota

16.15 RTS2

Bestseleri

Drama sa elementima komedije u kojoj Majkl Kejn glumi Herisa Šoa, čuvenog ostarelog pisca koji želi sve osim da ponovo piše. Ali ovaj put je prisiljen da papir uvuče u pisaću mašinu i nevoljno pođe na turneju kako bi promovisao svoju novu knjigu. Ali da li će poslušati zahteve izdavača... Uloge: Majkl Kejn, Obri Plaza, Skot Spidman, Elen Vong, Veronika Feres.

Šetnja po šumi

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 Blic TV

Šetnja po šumi

Bil je živeo u Velikoj Britaniji i u svojim šezdesetim godinama vratio se u Sjedinjene Američke Države. Mirno živi sa svojom ženom Ketrin, ali nakon jedne sahrane odluči da krene na planinarenje u planine Apalači. Postoji staza koja se proteže 3.500 km kroz netaknutu prirodu i on želi da je prođe. Njegov stari prijatelj Stiven željan pustolovine spreman je da mu se pridruži. Uloge: Robert Redford, Nik Nolti, Ema Tompson.

Đavolji čvor

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Đavolji čvor

Nakon što je troje dece divljački ubijeno, troje tinejdžera optuženo je da su ih žrtvovali tokom satanističkog rituala. Ubrzo postaje jasno da su adolescenti nevini, ali jednako jeziva ostaje činjenica da će se počinitelj ovog strašnog zločina izvući nekažnjen… Uloge: Dejn Dehan, Ris Viterspun, Kolin Firt.

Parazit

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.25 Blic TV

Parazit

Radnja filma prati porodicu Kim koja živi u sirotinjskom podrumskom stanu u Seulu. Majka, otac i dvoje odrasle dece nemaju posao i snalaze se kako znaju. Rade jednokratne posliće, račune ne plaćaju, pa su im telefoni isključeni, jure besplatni vajfaj komšija. Kada sin Ki-vo dobije priliku da daje časove engleskog ćerki bogataške porodice Park, oni veoma lukavo jedan po jedan, uz pomoć spletki, dolaze do različitih poslova kod Parkovih. Uloge: Kang Ho Song, Sun Kun Li, Jeo Jeong Jo.

Kalibar 9

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 Prva plus

Kalibar 9

Milano, današnjica. Fernando, sin Uga Pijace, napravio je uspešnu karijeru branioca, dok je njegova majka Neli dala sve od sebe da ga zadrži podalje od sveta gde se istakao njegov otac, gangster. Kada nestane sto miliona evra, ljaga pada na Fernandovo ime, naročito kada se ispostavi da je prevarena kompanija zapravo služila kao paravan za mafijaške poslove. Uloge: Marko Boci, Barbara Buše.

Reka krvi

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Reka krvi

Poštovani sudija Čarls Koleman i njegova supruga posvetili su svoje živote policiji. Oboje su oduševljeni kad je njihov sin primljen na policijsku akademiju, ali sve se menja kad ga ubiju dva korumpirana policajca, a službena istraga ne otkriva počinioce. Uloge: Tej Digs, Džon Kjuzak, Džordž Lopez.

Hvala za deljenje

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Hvala za deljenje

Romantična komedija koja spaja troje ljudi koji se trude suočiti se s izazovnim i često zbunjujućim svetom u kojem žive. Svi se oni nose sa zajedničkim demonom, a to je da su zavisni o seksu. Kako je živeti etiketiran tom spoznajom? Je li sve baš u seksu? Uloge: Mark Rafalo, Gvinet Paltrou, Tim Robins.

Žena u crnom

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Žena u crnom

Advokat Artur Kips uputi se u osamljeno seoce ne bi li tamo rešio poslove pokojnog klijenta. Ubrzo po dolasku postane mu jasno da meštani kriju neobičnu tajnu. Doznaje da je kuća koja je pripadala pokojniku ukleta te da je opseda duh žene koja je naumila da pronađe nekoga ili nešto što je izgubila. Niko neće biti siguran pred njenom osvetom. Uloge: Danijel Radklif, Kiran Hajnds, Dženet Maktir.

Dan iskupljenja

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Dan iskupljenja

Kada teroristi otmu ljubav njegovog života Kejt i za nju traže neverovatno veliku otkupninu, ratni heroj Bred Pakston odlazi na smelu misiju kako bi je spasao, ne sluteći da će njeno spasavanje povući lavinu tajni i korupcije vojnih snaga na Bliskom istoku... Uloge: Gari Dordan, Serinda Svon, Endi Garsija.

Davalac

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Davalac

Posle razarajućeg rata, nastala je zajednica koja se okružila zaštitom, zidom pamćenja, sva sećanja su izbrisana i počeli su iznova na novim osnovama zasnovanim na potpunoj jednakosti u vidu istovetnosti. Godine 2048. nema rasa, osećanja, boja, slobode izbora, ali ni bola, patnje, rata, nasilja. Uloge: Džef Bridžis, Meril Strip.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading