televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Godine slatkog greha 2

Promo

 

 

23.00 Prva

Godine slatkog greha 2

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena u dokumentarnom filmu priča o poznatim, ali otkriva i do sada nepoznate detalje iz svoje biografije. Od detinjstva u Brčkom, odrastanja u radničkoj porodici do ostvarenja najblistavije karijere na tlu nekadašnje Jugoslavije. Kako je gradila brend, kolika je bila uloga menadžera Rake Đokića u uspehu Lepe Brene i Slatkog greha i kako je izgledala turneja koja je trajala punih 10 godina...

Fajter

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Fajter

Kada Dejv Lizevski, običan tinejdžer iz Njujorka i zaluđenik za stripove, odluči da obuče zeleno-žuti kupaći kostim koji je kupio preko interneta da bi postao pravi borac za pravdu, po imenu Fajter, dobiće odgovor na svoje pitanje: To boli. Ali pošto prevaziđe sve prepreke, željni, ali još uvek neiskusni Dejv ubrzo će postati fenomen koji obuzima maštu javnosti. Uloge: Nikolas Kejdž, Aron Tejlor Džonson.

Isporučiti do Božića

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Isporučiti do Božića

Moli upoznaje Džoša, mladog udovca koji se sa sinom nedavno doselio u gradić. U isto vreme očarava je i klijent pekare u kojoj radi, a kog nije imala priliku da upozna uživo. Kog će Moli odabrati? Uloge: Alvina Ogust, Ejon Bejli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading