televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Poslednja bitka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja bitka

Posle neuspele akcije u borbi protiv narko-dilera i gubitka partnera, Rej Ovens napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton na američkoj granici sa Meksikom. Mir malenog grada narušava spektakularni beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa Gabrijela Korteza tokom transfera zatvorenika. Da li će mu iskusni šerif Somertona stati na put? Uloge: Arnold Švarceneger, Džoni Noksvil, Forest Vitaker.

Poslednji Mimzi

Foto: IMDB

 

 

23.40 Prva

Poslednji Mimzi

Ovo je priča o dvoje dece koja nalaze tajanstvenu kutiju sa neobičnim spravama za koje misle da su igračke. Dok se deca igraju ovim „igračkama“, počinju da pokazuju sve viši i viši nivo inteligencije. Njihov nastavnik prijavljuje roditeljima da su deca nadmašila koeficijent inteligencije genija. I roditeljima je jasno da se događa nešto izuzetno. Uloge: Džoeli Ričardson, Rejn Vilson.

Dvanaesti čovek

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Dvanaesti čovek

Istinita priča iz vremena Drugog svetskog rata, o Janu Balsrudu, jednom od dvanaest sabotera koji su poslati 1943. iz Engleske u Norvešku pod nacističkom okupacijom. Nakon što njihov brod potope Nemci, Jan se daje u bekstvo, ne bi li stigao do neutralne Švedske. Međutim, brutalni vremenski uslovi prete da budu čak i opasniji neprijatelj nego nacističke patrole. Uloge: Tomas Gulestad, Džonatan Ris Majers, Mari Blokhus.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading