televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Zadatak

Foto: IMDB

 

21.00 B92

Zadatak

Nakon što su plaćenog ubicu Frenka izigrali ljudi koji su ga angažovali za smrtonosan zadatak, on se budu posle operacije i otkriva da više nije muškarac nego žena. U potrazi za osvetom, Frank se sukobljava sa ženom koja ga je transformirala, doktoricom Rejčel Džejn, koja i sama ima svoje razloge, osvetu ubijenog brata. Glavna uloga: Mišel Rodrigez.

Verni Deni

Foto: IMDB

 

23.05 Prva

Verni Deni

Deni je trenirani ubica koga njegov gospodar Bart tretira kao psa. Obučivši ga za ilegalne borbe do smrti, Bart nadzire Denijeve borilačke veštine preko ogrlice čijim skidanjem aktivira njegov ubilački nagon. Kako je Deni u organizovanim borbama praktično nepobediv, Bart je na njegov račun prikupio poprilično bogatstvo. Time je postao meta protivnika u podzemlju koji organizuju njegovo ubistvo. Uloge: Džet Li, Bob Hoskins, Morgan Friman.

Jakuza princeza

Foto: IMDB

 

21.00 Cinemania

Jakuza princeza

Radnja filma smeštena je u ekspanzivnu japansku zajednicu Sao Paula u Brazilu - najveću japansku dijasporu na svetu. Akemi je siroče koje otkriva da je naslednica polovine kriminalnog sindikata Jakuza. Sklapajući neugodan savez s neznancem koji veruje da im drevni mač veže dve sudbine, Akemi mora da pokrene rat protiv drugog dela sindikata koji želi njenu smrt. Uloge: Masumi, Džonatan Ris Majers, Cujoši Ihara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading