SERIJA DANA „U klinču“
Foto: Promo/Schutterstock
U klinču

Promo RTS

 

 

20.05 RTS2

Treća sezona serije „U klinču“

U novih trideset epizoda ponovo ćemo gledati nesuđenog boksera Aljošu Kovača u životnom ringu između studija dizajna zvuka, rada na svojoj muzičkoj karijeri i novih ljubavnih problema. Kako Aljošina bivša devojka Tea nije uspela da se vrati na studije u Milano, a njegova veza s Iskrom je u krizi, na pomolu su nove peripetije u ovom ljubavnom trouglu kome će svoj doprinos dati i problematični Aljošin kolega s fakulteta. Porodicu Kovač čekaju nova iskušenja - Mirin i Veljin brak doći će u ozbiljnu krizu, a njihova kćerka Milica imaće pune ruke posla - oko zavađenih roditelja, sudbine kluba Velter, ali i komplikovanog odnosa s Makijem... Uloge:  Mihajlo Veruović - Vojaž, Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Filip Stankovski, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković...

Na večeri kod Renata Henca

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Renata Henca

Šarmantni Požarevljanin, po sopstvenom priznanju večiti roker i strog tata, opravdao je svoje reči da ume a i voli da kuva, pa je svojom večerom pridobio simpatije Biber tima. Renato se osvrnuo na svoje detinjstvo, priznao da ponekad ima „kratak fitilj“, ali i da je on neretko u kući „i mama i tata“. Na pijaci se, pokazalo se, snalazi kao na sceni a njegova starija kćerka Helena i jedan od najbližih prijatelja, glumac Milenko Pavlov otkrili su neke manje poznate detalje o pevaču kome se, zanimljivo, ni otac ni majka ne prezivaju Henc.

U klinču

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Probudi se

Čovek se budi u bolnici bez ikakvih sećanja o svojoj prošlosti. Ubrzo saznaje da ga policija juri zbog serije krvavih ubistava. Da li je u pitanju slučaj pogrešnog identiteta, ili je on zaista odgovoran za masovna ubistva širom zemlje. Uloge: Džonatan Ris Majers, Frančeska Istvud, Vilijam Forsajt.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading