televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Tunel

Promo RTS

 

 

20.05 RTS1

Tunel

Serija „Tunel“ je policijski, napeti triler, koji prikazuje situacije kroz koje prolaze pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihova pregovaračka odeljenja. Epizode su pisane na osnovu policijskih izveštaja i intervjua sa pregovaračima i inspektorima koji su učestvovali u pregovorima na slučajevima koji su obrađeni kroz seriju budući da je rađena po istinitim događajima. Priča prati rad i privatne živote grupe za pregovore Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, čiji članovi u svakoj epizodi imaju pred sobom novog počinioca kome pokušavaju da pomognu. Uloge: Jovan Belobrković, Minja Peković, Miloš Đorđević, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić, Zoran Cvijanović, Nebojša Dugalić.

Savršen svet

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Savršen svet

Kako bi pobegao iz zatvora, Buč se udružuje s Terijem, o kojem baš i nema najbolje mišljenje. Ubrzo nakon bega, njih dvojica kidnapuju dečaka Filipa, kojeg vode sa sobom preko celog Teksasa. Putem, Buč se prema dečaku ponaša kao prema prijatelju, uči ga razliku između dobra i zla i tera na samostalne odluke. Ono što je počelo kao otmica polako se pretvara u prijateljski odnos, ali za spoljni svet, Buč je i dalje kriminalac. Uloge: Klint Istvud, Kevin Kostner.

Svaka sekunda je važna

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS1

Svaka sekunda je važna

U Nju Orleansu, dok uragan Katrina postaje sve snažniji, žena se porodi pre vremena i umre, dok beba ostaje u kritičnom stanju i mora u inkubator. Kada uragan pogodi grad, nestane struja i svi napuste bolnicu. Međutim, otac ne može da ode i ostavi bebu jer ona ne sme da bude vađena iz inkubatora, a aparat mora neprestano da radi. Pošto nema struje, inkubator se napaja iz generatora, a baterija sve brže slabi. Otac je prinuđen da se bori protiv sna i svih problema koje prirodna katastrofa nosi, dok neko od spasilaca ne dođe po njih. Uloge: Pol Voker, Dženesis Rodrigez, Nensi Nejv.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading