FILM DANA „Šta učini, sine moj?“
Foto: Promo/Schutterstock
Šta učini, sine moj?

Foto: IMDB

 

 

23.55 Prva

Šta učini, sine moj?

U psihološkom trileru, baziranom na pravom zločinu, Majkl Šenon glumi Breda, maminog dečaka i glumca u usponu, koji se vraća u San Dijego nakon uznemirujućeg iskustva u peruanskoj džungli. Njegov kasniji nastup u grčkoj drami nastavlja se u stvarnom životu i on ubija svoju majku. Policija je pozvana na mesto zločina i ubrzo otkriva da se ubica krije u svojoj kući sa dvoje taoca. Nakon nekoliko razgovora sa verenicom ubice i njegovim pozorišnim rediteljem, policija shvata da ima posla s čovekom koji je izgubio dodir sa stvarnošću. Uloge: Majkl Šenon, Vijem Defo, Koli Sevinji.

Ubrzanje

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Ubrzanje

Britanski plaćeni ubica u Los Anđelesu Čelios namerava da promeniti način života iz temelja kad otkrije da je otrovan. Iza toga stoje njegovi bivši poslodavci i kriminalac Verona koji želi da zauzme Čeliosovo mesto. Njegov prijatelj, doktor Mails, savetovao je Čeliosa da mora da pojača rad srca ako želi da ostati u životu. Da podigne količinu adrenalina u svom telu, pa se Čelios neprestano sukobljava s kim stigne, od mafijaša do policije. I zajedno sa svojom devojkom Eve traži one koji su ga otrovali... Uloge: Džejson Stejtam, Ejmi Smart.

Trgovina kožom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Trgovina kožom

Bivši ubica nastoji da povrati svoju čovečnost i iskupi se za grehe koje je počinio, žrtvujući se do poslednjih atoma snage. Uloge: Miki Rurki, Erik Roberts, Daril Hana, Majk Madsen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading