FILM DANA „Klub nereda“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Neše Zlatanovića

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Neše Zlatanovića

Jedan od najboljih srpskih bluzera je svojom internacionalnom večerom i fantastičnom svirkom zaista oduševio šestorku So. Šarmantan i neposredan, Neša je otvoreno govorio o sebi, svojim počecima i željama a mnoge zanimljivosti iz njegovog života, otkrili su i njegovi najbliži prijatelji. Kao domaćin, bluzer je očarao svoje goste koji su na večeru došli odlično raspoloženi i već puni utisaka. Uz mnogo pesme, priče i duhovitih opaski, Hristina, Ivana, Danijela, Renato, Ivan i Žarko su kod domaćina ostali do kasno u noć.

Mehaničar

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Mehaničar

Elitni ubica poznat kao „Mehaničar“poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete. Kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja, on shvata da od toga ne može da se distancira. Metodičnom i hladnokrvnom ubici u osveti pridružuje se sin njegovog mentora. uloge: Džejson Stetem, Donald Saterlend.

Klub nereda

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Klub nereda

Britanski film „Klub nereda“, prati dva brucoša. Majlsa i Alistera, koji se na Oksford Univerzitetu pridružuju ozloglašenom Klubu nereda, gde reputacija može biti stečena ili uništena za samo jedno veče. Uloge: Sem Klaflin, Maks Ajrons, Daglas But, Natalija Dormer

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading