SERIJA DANA „Lutkice“
Foto: Promo/Schutterstock
Lutkice

Promo RTS

 

 

22.25 RTS1

Lutkice

Glavni junak serije je Moskovljanin Andrej Mirkin, dvadesetsedmogodišnjih mladić koji vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama. Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom, ne razmišljajući o tome koliko je života uništio na tom na putu. Međutim, u jednom trenutku, kada sve izgleda previše dobro da bi bilo istinito, sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao, a ovaj harizmatični prevarant će morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka. Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Čistač

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Čistač

Tom Katler je bivši policajac koji je opsednut čistoćom, pa iz tog razloga osniva samostalni posao gde radi kao čistač mesta zločina nakon uviđaja policije. On ne smatra ovaj posao stresnim ili neobičnim, već sasvim rutinskim. Međutim, kada se nakon jednog posla vraća u kuću kako bi vratio ključ, susreće se sa suprugom žrtve. Ona očigledno ne zna za tragičan slučaj svog supruga, već veruje da je nestao i da će ga pronaći. Tom shvata da je i on neposredno umešan u zataškavanje ubistva, pa kreće u istragu. Uloge: Ed Haris, Samjuel L. Džekson, Eva Mendez.

Rajski grad

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Rajski grad

Ijan Svon, lovac na ucenjene glave, bude ustreljen i smatra se mrtvim nakon što je nestao u vodama oko Mauija. Njegov sin Rajan, bivši partner i lokalna detektivka udružuju se da nađu ubice. Nakon što im je zapretio lokalni moćnik, Rajan i njegova ekipa ne mogu da napreduju u istrazi dok neočekivano ne steknu saveznika u jednom rajskom mestu... Uloge: Džon Travolta, Brus Vilis.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading