FILM NEDELJE „00:30 - Tajna operacija“
Foto: Promo/Schutterstock
Apokalipto

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Apokalipto

Idiličan život Jaguarove Šape i njegovog plemena u prašumi prekida se kada u selo upadnu majanski lovci na glave. Muškarce će žrtvovati, a žene prodati u roblje. Jaguarova Šapa je zarobljen, ali njegova trudna žena i dete ostali su skriveni u pećini iz koje ne mogu sami da izađu. Kada uspe da pobegne, kreće trka sa vremenom da spase porodicu. Uloge: Žerardo Tarakena, Raul Maks Truhiljo.

Hasanova zakletva

Foto: IMDB

 

 

petak

00.30 RTS2

Hasanova zakletva

Zarađujući za život od poljoprivrede na zemlji koju je nasledio od oca, Hasan pokušava da se oslobodi električnog stuba koji će biti postavljen usred njegove zemlje. Uz to, njegovo putovanje u Meku na hodočašće vodi ga ka traženju duše u ličnoj prošlosti. Uloge: Umut Karadag, Filiz Bozok, Gokan Azlag.

00:30 - Tajna operacija

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

00:30 - Tajna operacija

Više od jedne decenije svet je bio zaokupljen lovom na Osamu bin Ladena. Dva američka predsednika, njihova administracija i ostale svetske vođe neumorno su radili na tome da uhvate vođu terorističke mreže Al Kaida. Ali na kraju mali tim operativaca CIA pronašao ga je i uništio. Svaki aspekt njihove misije čuvan je u tajnosti do sada, kada Ketrin Bigalou u kontroverznom filmu „00:30 - Tajna operacija“ prikazuje ratno ludilo Bliskog istoka, te detaljno opisuje tim i operacije koje su dovele do pronalaska i smaknuća Osame bin Ladena. Uloge: Džesika Čestejn, Džoel Edžerton, Mark Strong.

Plaćenici

Foto: IMDB

 

 

subota

20.55 Prva

Plaćenici

Grupa elitnih plaćenika predvođena Barnijem poslata je u Adenski zaliv uz obalu Somalije kako bi sprečili lokalne pirate da ubiju grupu talaca. Nakon uspešno obavljenog zadatka, tajanstveni gospodin Čurč nudi im da odu na neimenovano južnoameričko ostrvo i sruše sa vlasti lokalnog diktatora, generala Garzu. Uloge: Silvester Stalone, Brus Vilis.

Tragom ubice

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 Prva plus

Tragom ubice

Ovaj film zasnovan je na istinitoj priči o potrazi za najopasnijim ubicom u Teksasu. Agent Ef-Bi-Aja i njegova partnerka blizu su razbijanja ekipe koja se bavi trgovinom ženama za prostituciju. Njihova istraga se ukršta sa jednom na kojoj radi agent s Floride, na slučaju brutalnog serijskog ubice. Kad Rebeka bude oteta, Karl i Bajron imaju svega nekoliko sati da sklope sve tragove i zaustave zloglasnog „ubicu sa odmorišta za kamione“. Uloge: Megan Foks, Brus Vilis, Emil Hirš.

Šta ljubav ima s tim

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 Star Life

Šta ljubav ima s tim

U drami sedamnaestogodišnja Ana Mej napušta rodni Tenesi i odlazi u Sent Luis da bi se onde pridružila majci i starijoj sestri Alin. Alin je odvodi u noćni klub u kojem nastupa mladi muzičar, popularni Ajk Tarner. Jedne večeri Ana Mej dolazi do mikrofona i otkriva svoje raskošne glasovne sposobnosti. Nakon te večeri Ajk je uzima pod svoje okrilje, menja joj ime u Tina i postepeno od nje stvara zvezdu. Uloge: Andžela Baset, Lorens Fišbern.

Lična istorija Dejvida Koperfilda

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 BLIC TV

Lična istorija Dejvida Koperfilda

PrepoznatIjivo remek-delo Čarlsa Dikensa beleži hroniku života Dejvida Koperfilda, naslovnog lika filma i smešta priču u 19. vek. Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanje i pisanje, njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti. Uloge: Dev Patel, Hju Lori, Tilda Svinton.

Gospodin Menglhorn

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

18.00 Prva plus

Gospodin Menglhorn

On je ostavljen slomljenoga srca. Napustila ga je žena koju je voleo. Zato Menglhorn, ekscentrični bravar u malom gradu, pokušava ponovo da pokrene svoj život uz pomoć svog novog prijatelja. Uloge: Al Pačino, Holi Hanter.

Čovek-ptica

Foto: IMDB

 

 

nedelja

17.30 Star Movies

Čovek-ptica

Glumac na zalasku karijere, čuven po ulozi superheroja, pokušava da se vrati na scenu glumeći u brodvejskoj predstavi. Kao dodatni konflikt tu je i neprekidna bitka s velikim egom i njegov loš odnos sa ćerkom zavisnom od droge, istovremeno i asistentkinjom Sem, koja ga stalno podseća koliko je nevažan. Uloge: Majkl Kiton, Zak Galifijanakis, Edvard Norton.

Tigrovi na šinama

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Tigrovi na šinama

U Kini 1941. godine, kako bi siromašnima osigurao hranu, neustrašivi železnički radnik povede odred boraca za slobodu u sukob protiv japanskih okupatora. Iako njihov rat protiv mrskih Japanaca u početku teče po planu, sve se zakomplikuje kada čuju priče o dolasku velikog odreda japanskih vojnika. Uloge: Džeki Čen, Daren Vang, Vang Kaj...

Samo životinje

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Samo životinje

Jedna žena je nestala. Nakon snežne mećave, njena kola su pronađena na putu za mali trg sa nekoliko siromašnih kuća. Policija nema nikakve tragove, ali petoro ljudi zna da je povezano s ovim nestankom. Svi oni kriju tajne, ali niko ne zna da je ova priča počela daleko od ove planine koju šibaju hladni vetrovi, na drugom kontinentu, gde sunce neprestano sija i gde siromaštvo ne sprečava žudnju da piše svoje zakone. Uloge: Denis Menoše, Damijen Bonar, Nađa Tereškevič, Valerija Bruni Tedeski.

Na udaru

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Na udaru

Policijski detektiv Galban istražuje ubistvo svog partnera. Iako nije bio najčistiji policajac u stanici i bilo je dosta pritužbi na njegov rad, on mora da istraži ko ga je i zašto ubio. Tokom istrage nailazi na fotografije koje je njegov partner napravio u prismotri tih dana i pažnja mu se usmerava prema latino devojci Izabel. Ljudska psiha poseduje komplikovane mehanizme, može mnogo da nam pomogne, ali i odmogne. Ovo je film o tome kako nas mozak čuva od nekih stvari s kojima ne možemo tako lako da se izborimo. Uloge: Ana de Armas, Kijanu Rivs, Kristofer Makdonald.

Pariz može da sačeka

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Pariz može da sačeka

Požrtvovana Amerikanka koju muž radoholičar zanemaruje iznenada odlazi na putovanje od Kana do Pariza sa šarmantnim Francuzom, koji u njoj rasplamsava samospoznaju i radost življenja. Uloge: Dajana Lejn, Alek Boldvin, Arno Vijar.

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Pod lupom

Foto: IMDB

 

 

Film o razotkrivanju pedofilije u okviru Katoličke crkve temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine, kada su novinari lista „Boston gloub“ razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji, što je izazvalo šok u celoj Americi. Dugogodišnja istraga novinara otkrila je višedecenijska zataškavanja na najvišim nivoima verskog, pravnog i državnog sistema. Oni su započeli talas revolucija širom sveta. Uloge: Majkl Kiton, Mark Rufalo, Rejčel Makadams.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading