FILM DANA „Hasanova zakletva“
Foto: Promo/Schutterstock
Apokalipto

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Apokalipto

Idiličan život Jaguarove Šape i njegovog plemena u prašumi prekida se kada u selo upadnu majanski lovci na glave. Muškarce će žrtvovati, a žene prodati u roblje. Jaguarova Šapa je zarobljen, ali njegova trudna žena i dete ostali su skriveni u pećini iz koje ne mogu sami da izađu. Kada uspe da pobegne, kreće trka sa vremenom da spase porodicu. Uloge: Žerardo Tarakena, Raul Maks Truhiljo.

Hasanova zakletva

Foto: IMDB

 

 

00.30 RTS2

Hasanova zakletva

Zarađujući za život od poljoprivrede na zemlji koju je nasledio od oca, Hasan pokušava da se oslobodi električnog stuba koji će biti postavljen usred njegove zemlje. Uz to, njegovo putovanje u Meku na hodočašće vodi ga ka traženju duše u ličnoj prošlosti. Uloge: Umut Karadag, Filiz Bozok, Gokan Azlag.

Čovek iz senke

Foto: IMDB

 

 

17.50 Superstar

Čovek iz senke

Priča o Diku Čejniju, birokratskom insajderu iz Vašingtona, koji neprimetno postaje najmoćniji čovek na svetu kao potpredsednik Džordža Buša, a čiji uticaj na promenu zemlje i sveta osećamo i danas. Film je nominovan za osam Oskara, uključujući kategoriju za najbolji film. Uloge: Kristijan Bejl, Ejmi Adams, Stiv Karel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading