FILM DANA „Točak sreće i fantazije“
Foto: Promo/Schutterstock
Ašer

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Ašer

Ašer je plaćeni ubica koji radi za mafijaša Avija. Ašer živi usamljeničkim životom, uživajući u vinu, dobroj hrani i obučavajući svog mladog šegrta Uzija, koji polako preuzima njegove poslove. Kad Avi da Ašeru da obavi tri ubistva iz osvete, on uspostavi slučajan kontakt sa Sofi, učiteljicom baleta, ali joj ne može ništa otkriti o svom životu. Kad posao krene po zlu, Ašer ubrzo postane lovina, a smrt postane pretnja svima koji su u dodiru sa njim. Uloge: Ron Perlman, Famke Jensen, Žaklin Bize.

Pod sumnjom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pod sumnjom

U večeri održavanja festivala u Portoriku, bogati advokat Henri, sprema se za veliki bal u dobrotvorne svrhe. Prati ga njegova lepa, mnogo mlađa supruga Šantal, ali stiže mu poziv da se javi u policiju. Dan pre, za vreme svog svakodnevnog jutarnjeg trčanja, Herst je pronašao mrtvo telo 12-godišnje devojčice. Kapetan Viktor Benezet i eksplozivni mladi detektiv Ovens tvrde da samo žele da razjasne neke detalje iz Herstove izjave. Ali, kada ispitivanje počne, a Herst počne da petlja sa svojim odgovorima, policajcima postaje jasno da je Herst na neki način upetljan u ceo slučaj, i on postaje osumnjičen. Uloge: Džin Hekman, Morgan Friman, Monika Beluči

Točak sreće i fantazije

Foto: IMDB

 

 

22.50 RTS2

Točak sreće i fantazije

Meiko se zaprepasti kada shvati da je muškarac prema kome njena najbolja drugarica počinje da gaji osećanja zapravo njen bivši momak; Sasaki planira da iz osvete prevari profesora na koledžu, koristeći svog prijatelja sa klase, dok Nacuko nailazi na ženu koja izgleda kao da je neko iz njene prošlosti… Uloge: Kotone Furukava, Ajumu Nakadžima, Hjunri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading