televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Predgrađe

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Predgrađe

Priča je smeštena u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda. Suburbikon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima... savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost, ona zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari. Uloge: Met Dejmon, Džulijan Mur.

Gospodin i gospođa Smit

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Gospodin i gospođa Smit

Džon i Džejn Smit su prosečan američki bračni par koji uživa u običnom braku u provinciji. Međutim, jedno od drugog kriju veliku tajnu: Oni su zapravo veoma dobro obučene plaćene ubice koje rade za suparničke organizacije. Gospodin i gospođa Smit otkrivaju nova uzbuđenja u braku kada ih organizacije unajme da ubiju jedno drugo. Tada počinje prava zabava. Uloge: Bred Pit, Anđelina Žoli, Vins Von.

Specijalne operacije

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Specijalne operacije

Stiven Sigal je opasni tajni agent Tom Stil. On i partner Mening dobiju zadatak da nadgledaju dolazak dve tajanstvene zatvorenice u strogo čuvani zatvor... Kada elitna jedinica plaćenika napadne zatvor, Stil će shvatiti da je upao u mnogo opasniju igru nego što se nadao. Uloge: Stiven Sigal, Stiv Ostin, Majkl Pare.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading