televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Sve je prošlo dobro

Promo RTS

 

 

Petak

23.30 RTS2

Sve je prošlo dobro

Kada osamdesetpetogodišnji Andre doživi moždani udar, njegova kćerka Emanuela žuri do očevog kreveta. Bolestan i napola paralizovan, iz bolničkog kreveta traži da mu pomogne da okonča svoj život. Ali kako ona može da mu ispuni tu želju kad je on njen otac? Uloge: Sofi Marso, Andre Disolije, Šarlot Rempling.

Opasan um

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Opasan um

Džon Vašington je detektiv za sećanja i može da uđe ljudima u um i da im pomogne da se prisete detalja koji mogu da pomognu u rešavanju zločina ili lečenju trauma. Najnoviji slučaj kojim se bavi je briljantna, ali problematična 16-godišnjakinja Ana, kćerka bogatih roditelja koja štrajkuje glađu, a Džonov zadatak je da uđi u njen um i otkrije razlog. Je li Ana sociopata ili žrtva traume? Uloge: Mark Strong, Taisa Farmiga.

Solt

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 Star Movies

Solt

Evelin Salt je agent CIA. Nakon što je optužena da je ruski agent, ona koristi sve svoje veštine i godine iskustva koje je stekla u službi da bi pobegla svojim progoniteljima i zaštitila svoju porodicu ili će najmoćnija svetska sila izbrisati svaki trag njenog postojanja. Uloge: Andželina Žoli, Lijev Šrajber, Čuetel Edžiofor.

Heroji radničke klase

Promo RTS

 

 

Subota

22.15 RTS1

Heroji radničke klase

Lidija radi za kontroverznog građevinskog investitora. Zadatak joj je da kontroliše grupu građevinskih radnika na novootvorenom gradilištu. Radnici su nezadovoljni svojim položajem i pokušavaju da se izbore za svoja prava. Situacija se komplikuje, a borba za radnička prava postaje borba za život i smrt. Lidija mora da se opredeli na čijoj je strani. Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Bojana Milanović.

Stokholmski sindrom

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Stokholmski sindrom

Dvojica naoružanih pljačkaša su 1973. godine u Stokholmu pet dana držali četvoro radnika kao taoce. Za to vreme žrtve su se dobro upoznale s pljačkašima, a po završetku talačke krize su bili toliko emocionalno povezani da su čak stali u njihovu odbranu. Događaj je izazvao pažnju tadašnje celokupne svetske javnosti jer su se taoci zbližili sa pljačkašima i okrenuli protiv predstavnika vlasti, što je dovelo do psihološkog fenomena danas poznatog kao stokholmski sindrom. Uloge: Itan Hok, Numi Rapas, Mark Strong.

Pravo mesto

Foto: IMDB

 

 

subota

21.40 BLIC TV

Pravo mesto

Jedan misteriozni čovek svakog dana sedi za istim stolom u istom restoranu. Tamo je i danju i noću, i svojim posetiocima pristaje da ispuni najdublje i najnedostižnije želje, dodeljujući im neobične zadatke zauzvrat. Kada ljudi u potrazi za čudom, suočeni sa izborom i posledicama, sami definišu dobro i zlo i imaju slobodu da biraju svoj put, na šta će biti spremni da ostvare svoje najveće želje? Uloge: Valerio Mastandrea, Marko Đalini, Vitorija Pučini.

Pregovaranje

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 Prva plus

Pregovaranje

Policijski pregovarač za taoce igra opasnu igru mačke i miša sa još opasnijim pljačkašem banke. Osim što želi da bude na slobodi, pljačkaš ne bira reči i sredstva kojima će poniziti pregovarača... Uloge: Majkl Džaj Vajt, Tom Berindžer, Viktorija Prat.

Predgrađe

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Predgrađe

Priča je smeštena u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda. Suburbikon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima... savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost, ona zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari. Uloge: Met Dejmon, Džulijan Mur.

Slobodni strelci

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 BLIC TV

Slobodni strelci

Sin ubijenog policajca se pridružuje njujorškoj policiji, gde postaje partner s kolegom njegovog oca. Njegov šef Sarkoni će odlučiti da li je mladić sposoban da bude u timu kroz iskušavanje odanosti, poverenja i poštovanja. Kada otkrije istinu o smrti oca, obuzima ga želja za osvetom i neće se zaustaviti dok pravda ne bude zadovoljena. Uloge: Fifti Sent, Robert de Niro, Forest Vitaker.

Uništiteljka

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.00 Prva plus

Uništiteljka

Detektivka policije Los Anđelesa Erin Bel kreće na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande čiji je i sama nekada bila član kao agent FBI na tajnom zadatku. To se katastrofalno završilo i ostavilo težak emocionalni i fizički trag u njenom životu. Uloge: Nikol Kidman, Sebastijan Sten.

Profesor i ludak

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Profesor i ludak

Sastavljanje Oksfordskog rečnika započeto je 1857. godine i bilo je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata. Profesor Džejms Marej preuzeo je izazov stvaranja najopsežnijeg rečnika, ali je znao da će njemu i njegovom timu biti potrebno nekoliko decenija da obuhvate sve poznate definicije. Uloge: Mel Gibson, Šon Pen, Natali Dormer.

Roštilj

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 CINEMANIA

Roštilj

Daza voli da sprema roštilj, ali kad mu se komšija slučajno otruje hranom, Dazina reputacija i dostojanstvo su ugroženi. Da bi ispravio stvar, odlazi na časove kod brutalnog škotskog kuvara s nadimkom Kasapin. Zajedno odlaze na takmičenje u pripremanju roštilja, gde Dazine domaće tehnike moraju doći do izražaja, suprotstavljene najboljim kuvarima na svetu. Uloge: Šejn Džejkobson, Magda Suzbanski.

Tuneli smrti

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Tuneli smrti

Grupa američkih vojnika obučenih za borbu u podzemlju dolazi u kamp u vijetnamskoj džungli. Prvi dan provode upoznajući se, a već drugog dana kreću u istraživanje podzemnih tunela koje su koristili neprijateljski vojnici. Naoružani bajonetima, pištoljima, granatama i baterijskim lampama, ulaze u tunele sa ciljem da neprijatelja pronađu i unište. Susreću se sa primitivnim, ali izuzetno efikasnim zamkama, smrtonosnim čak, kao i s naoružanim vijetnamskim vojnicima. Uloge: Majkl Pare, Vilson Betel, Mič Ekins.

Život među zvezdama

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 CINEMANIA

Život među zvezdama

Monte je samo jedan od nekoliko osuđenika na smrt koji dobijaju šansu da umesto izvršenja kazne odu u samoubilačku misiju u svemir kako bi prikupljali energiju iz crne rupe. Monte i njegova kći poslednji su preživeli opasne misije prema spoljnim delovima Sunčevog sistema. Doktorka koja je vodila misiju i posada koju čine zatvorenici osuđeni na smrt su nestali. Dok polako otkrivaju šta se zaista desilo na brodu, otac i kći moraju se osloniti jedno na drugo da bi preživeli dok brod juri prema crnoj rupi. Uloge: Robert Patinson, Žilijet Binoš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading