televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Opasan um

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Opasan um

Džon Vašington je detektiv za sećanja i može da uđe ljudima u um i da im pomogne da se prisete detalja koji mogu da pomognu u rešavanju zločina ili lečenju trauma. Najnoviji slučaj kojim se bavi je briljantna, ali problematična 16-godišnjakinja Ana, kćerka bogatih roditelja koja štrajkuje glađu, a Džonov zadatak je da uđi u njen um i otkrije razlog. Je li Ana sociopata ili žrtva traume? Uloge: Mark Strong, Taisa Farmiga.

Sve je prošlo dobro

Promo RTS

 

 

23.30 RTS2

Sve je prošlo dobro

Kada osamdesetpetogodišnji Andre doživi moždani udar, njegova kćerka Emanuela žuri do očevog kreveta. Bolestan i napola paralizovan, iz bolničkog kreveta traži da mu pomogne da okonča svoj život. Ali kako ona može da mu ispuni tu želju kad je on njen otac? Uloge: Sofi Marso, Andre Disolije, Šarlot Rempling.

Ti si glupan

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Ti si glupan

Oven je romantičar, u vezi je s površnom i mrzovoljnom Kloi, koja ga ubrzo prevari i ostavi. On počne da se utapa u samosažaljenju, a uskoro mora da ide na venčanje na kojem će biti i Kloi. Ovenov prijatelj pokuša da ga upozna s Nadin, ali on ostavi užasan utisak na njihovom sastanku. Uloge: Mila Jovovič, Dejvis Krumholc, Vilijam Boldvin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading