televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Policajac van kontrole

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Policajac van kontrole

Poslednji od svojeglavih policajaca, Dejv Braun iz losanđeleske policije, uhvaćen je na snimku kako „obavlja prljavi posao za krinalce“ i zatekne se usred ozbiljnog skandala, pa dolazi kraj njegovim danima kada je bio iznad zakona. Dejv postaje primer za policijsku korupciju i meta ubica policajaca, koji traže osvetu. Ništa nije kao što se čini dok se Dejv spušta u podzemlje Los Anđelesa da bi sprovodio sopstvenu pravdu. Uloge: Vudi Harelson, Ben Foster, Sigurni Viver.

Zavisna

Foto: IMDB

 

 

00.00 Prva

Zavisna

Zoe je veoma uspešna poslovna žena, koja neizgled ima sve – muža iz snova koga voli, dvoje prelepe dece i veoma perspektivnu karijeru. Ali, Zoe ima i strast kojoj ne može da odoli! Nakon što se upusti u ljubavnu aferu s isto tako talentovanim slikarem, njen život se polako pretvara u pakao! Uloge: Šeron Liejl, Boris Kodžo.

Sumrak saga: Pomračenje

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Sumrak saga: Pomračenje

Bela je ponovo okružena opasnošću, dok Sijetl razara niz misterioznih ubistava, a zli vampir nastavlja svoju potragu za osvetom. Usred svega toga, Bela je prinuđena da bira između svoje ljubavi, Edvarda Kalena i svog prijatelja Džejkoba Bleka - znajući da njena odluka može da začne beskonačnu borbu između vampira i vukodlaka. Kako se njeno diplomiranje ubrzano približava, Bela je suočena sa najvažnijim odlukama u životu... Uloge: Kristen Stjuart, Robert Patinson, Tejlor Lautner, Ešli Grin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading