FILM DANA „Odmetnici i anđeli“
Foto: Promo/Schutterstock
Odmetnici i anđeli

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Odmetnici i anđeli

Kad Henri, iskusni razbojnik, povede svoju bandu ubica i bandita u visokorizičnu pljačku banke, očekuje da će im to doneti finansijsku slobodu i priliku da započnu novi život južno od meksičke granice. Nažalost, primorani su da ubiju američkog šerifa. Dok su im glave ucenjene na najveću sumu u istoriji američkog Zapada, oni pokušavaju da se probiju na jug preko nepristupačnog terena. Uloge: Čed Majkl Murej, Luk Vilson, Teri Polo.

Odmetnici i anđeli

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Slavna Florens

Istinita priča o naslednici Florens Foster Dženkins, koja je sanjala da postane operska pevačica uprkos lošem pevačkom glasu. Koristila je svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pažnju kao pevačica. Uloge: Meril Strip, Hju Grant.

Jovanka Broz i tajne službe

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Jovanka Broz i tajne službe

Deseta epizoda dokumentarno - igrane serije „Jovanka Broz i tajne službe“ govori o uslovima života Jovanke Broz nakon prinudnog iseljenja iz Užičke 15 u oronulu vilu u Bulevaru oktobarske revolucije broj 75. Iako je živela u nehumanim uslovima, hrabro i dostojanstveno je podnosila sve nepravde i borila se da u okvirima postojećih zakona reši svoj status. Službe bezbednosti su za Jovanku Broz vodile nekoliko akcija, prvenstveno da bi ostvarile uvid s kim i zbog čega komunicira i da bi utvrdile da li piše memoare i šta je njihov sadržaj. Memoari Jovanke Broz interesovali su ne samo domaće nego i strane obaveštajne službe, domaće i strane medije i izdavačke kuće. Šta je sve Jovanki nuđeno da objavi memoare i kakav je bio njen odgovor, ko je i zbog čega uništio deo njenuh rukopisa, kao i druge detalje u vezi sa memoarima, gledaoci će saznati upravo u ovoj epizodi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading