SERIJA DANA „Oteta“
Foto: Promo/Schutterstock
Oteta

Promo Pink

 

 

15.30 Pink

Oteta

Priča o Orhunu, koji želi da osveti svoju sestru, i Hiri, koja je zarobljenica svoje savesti. Orhun je uspešan biznismen koji je odrastao u bogatoj porodici bez ljubavi zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom Nihan, mlađom sestrom Nursah i njihovom hladnom, udaljenom majkom Afife. Nihan je otišla da volonterski radi kao lekar u Eritreji, ali je odnedavno bilo nemoguće kontaktirati, a njena porodica je zabrinuta za nju. Dok traži svoju sestru, nailazi na Hiru, siromašnu devojku koja živi kao zatvorenik u rukama trgovaca ljudima. Kada saznaju da je Nihan otrovala i ubila lokalna banda, Orhun se slomi. Uloge: Cenk Torun, Mahasin Merabet, Ali Jagız Durmuš.

Moj brat

Promo

 

 

20.50 Prva

Moj brat

Hakan i Ozan su braća, obojca su sjajni pevači. Svako od njim ima lepu karijeru, koja ih je odvela na različite strane. Jednog dana njih dvojca kreću na put u očevom starom automobilu. Razlog je očeva želja da njih dvojca zajedno pevaju na jednoj svadbi u Urli. Uloge: Burak Ozčivit, Murat Boz, Asli Enver.

Granice ljubavi

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Granice ljubavi

U Ajovi, nakon što joj je suprug ubijen u baru, Linda postaje samohrana majka gluvog sina Kleja. Istovremeno, perspektivni rvač Volter, potpuno posvećen treninzima u želji da uđe u američku reprezentaciju, saznaje da mu je mučki ubijena sestra. Tokom suđenja sestrinom ubici, on se sprijatelji s Lindom, budući da ona ima sličnu životnu priču kao i on. Uloge: Mišel Fajfer, Ešton Kučer, Keti Bejts.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading