televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Trka života

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Trka života

Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Džejmsa Hanta i Nikija Laude u režiji Rona Hauarda. Smešten u seksi i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja neverovatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog plejboja, Hanta, i austrijskog perfekcioniste Laude. Film nas, osim na staze, vodi i u privatne živote i zakulisna događanja trka, a s naglaskom na najuzbudljiviju sezonu u istoriji Formule 1. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ivice izdržljivosti, u trkama u kojima nema prečice do pobede, a jedna greška znači smrt. Uloge: Kris Hemsvort, Danijel Bril, Olivija Vajld, Aleksandra Marija Lara.

Napad na Belu kuću

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Napad na Belu kuću

Džon Kejl, policajac iz Kapitola upravo je saznao da nije primljen na posao iz snova u tajnoj službi, gde bi trebalo da štiti predsednika Džejmsa Sojera. Ne želeći da razočara svoju ćerku lošim vestima, odvodi je u obilazak Bele kuće, u trenutku kad je preuzima grupa teško naoružanih paravojnika. Dok nacija tone u haos, a vreme brzo prolazi, Kejl mora da spasi predsednika, svoju ćerku i državu. Uloge: Čejning Tejtum, Džejmi Foks.

Velika lepota

Foto: IMDB

 

 

23.00 RTV1

Velika lepota

Aristokratkinje, ambiciozni pojedinci, političari, kriminalci, novinari, glumci, dekadentni plemići, umetnici i intelektualci - autentični ili umišljeni - pletu tkivo neuhvatljivih odnosa unutar beznadežnog Vavilona smeštenog u antičke palate, skupocene vile i na najlepše trgove grada. Đep Gambardela ima šezdeset pet godina, ravnodušan i razočaran, alkoholom zamućenog pogleda, posmatra ovu paradu ispražnjenog, na propast osuđenog, moćnog, depresivnog čovečanstva. Moralno mrtvilo od koga se vrti u glavi. A u pozadini, leto u Rimu. Veličanstven i nezainteresovan grad, kao diva na umoru. Uloge: Toni Servilo, Karlo Verdone, Sabrina Ferili.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading