FILM DANA „Da li ste videli ovu ženu“
Foto: Promo/Schutterstock
Da li ste videli ovu ženu

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Da li ste videli ovu ženu

U vrelini letnjih dana Draginja, prodavačica usisivača od vrata do vrata, pronalazi telo mrtve žene koja podseća na nju. U vrelini letnjih dana Draginja unajmljuje lažnog muža i pozajmljuje bebu iz porodilišta kako bi se pokazala starim prijateljima. U vrelini letnjih dana Draginja luta ulicama grada i postaje svačiji prijatelj u potrazi za izgubljenim pamćenjem. U vrelini letnjih dana i pod naletima vetra, kroz tri različita života, jedna sredovečna žena pokušava da iskoči iz svoje kože. Uloge: Ksenija Marinković, Boris Isaković, Jasna Ðuričić, Isidora Simijonović, Goran Bogdan, Olga Odanović, Radoje Čupić, Miloš Samolov, Nikola Petrović, Olivera Viktorović, Vladimir Jelić, Nenad Ćirić, Fedor Ðorović.

Što se bore misli moje

Promo

 

 

22.00 Superstar

Što se bore misli moje

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Uloge: Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura.

Ponoć u travi

Foto: IMDB

 

 

23.20 RTS1

Ponoć u travi

Ovaj film zasnovan je na istinitoj priči o potrazi za najopasnijim ubicom u Teksasu. Agent FBI i njegova partnerka blizu su razbijanja ekipe koja se bavi trgovinom ženama za prostituciju. Njihova istraga se ukršta sa jednom na kojoj radi agent s Floride, na slučaju brutalnog serijskog ubice. Kad Rebeka bude oteta, Karl i Bajron imaju svega nekoliko sati da sklope sve tragove i zaustave zloglasnog „ubicu sa odmorišta za kamione“. Uloge: Emil Herš, Megan Foks, Brus Vilis, Lukas Haas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading