FILM NEDELJE „Da li ste videli ovu ženu“
Foto: Promo/Schutterstock
Igrač

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Igrač

Džerard Batler tumači lik Kejbla, osuđivanog kriminalca i svetski poznatog supervojnika u ultimativnoj multi-plejer igrici „Slejers“. Ljudi-kontrolori upravljaju mislima i postupcima stvarnih zatvorenika koji se bore u hiperintenzivnom okruženju - gde je cilj sloboda, a kazna je smrt. Ali kada Kejbl iznenada odluči da želi da izađe iz igrice, njegova pobuna zapreti naopakim planovima tvorca igre Kena Kasla kojeg ništa neće zaustaviti u pokušaju da uništi odbeglog komandosa u ovom napetom trileru nabijenom akcijom. Uloge: Džerard Batler, Majkl C. Hol, Ludakris.

Kuća kraljevog namesnika

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 CINEMANIA

Kuća kraljevog namesnika

Kuća kraljevog namesnika u Delhiju bila je dom britanskih vladara u Indiji. Nakon 300 godina toj vladavini došao je kraj. Lord Mauntbaten je 1947. preuzeo mesto poslednjeg namesnika, sa zadatkom da preda Indiju njenom narodu. Uloge: Hju Bonevil, Džilijan Anderson.

10 stvari ili manje

Foto: IMDB

 

 

petak

22.00 Prva plus

10 stvari ili manje

Unazađen sopstvenim strahovima, glumac koji je nekada bio jedna od najvećih ikona Holivuda prinuđen je da razmotri mogućnost da nastupi u niskobudžetnom nezavisnom filmu, nakon što mu je izmaklo više primamljivijih prilika. Kada ga vozač napusti na putu ka Karsonu, gde je želeo da obavi istraživanja za svoju najnoviju ulogu, nekadašnja superzvezda sveta zabave započinje živu konverzaciju sa Skarlet, brbljivom kasirkom. Uloge: Morgan Friman, Paz Vega.

Moj tata na određeno vreme

Promo RTS

 

 

petak

13.00 RTS1

Moj tata na određeno vreme

Samohrana majka Svetlana, njen dvanaestogodišnji sin i večito privremeno zaposleni Siniša zapadaju i dalje u razne neprilike. Siniša se najzad odluči da zaprosi Svetlanu ali upravo tada se vraća njen bivši muž. Dok Siniša u potrazi za stalnim poslom preteruje u revnosti kod zavodljive članice komisije, muž nagovara Svetlanu da obnove zajednički život, nudeći joj bogatstvo i putovanja. Odnosi se zapliću sve do srećnog završetka filma koji ipak nije lišen novih zabuna... Uloge: Milena Dravić, Ljubiša Samardžić, Nikola Kojo...

Da li ste videli ovu ženu

Promo RTS

 

 

subota

21.55 RTS1

Da li ste videli ovu ženu

U vrelini letnjih dana Draginja, prodavačica usisivača od vrata do vrata, pronalazi telo mrtve žene koja podseća na nju. U vrelini letnjih dana Draginja unajmljuje lažnog muža i pozajmljuje bebu iz porodilišta kako bi se pokazala starim prijateljima. U vrelini letnjih dana Draginja luta ulicama grada i postaje svačiji prijatelj u potrazi za izgubljenim pamćenjem. U vrelini letnjih dana i pod naletima vetra, kroz tri različita života, jedna sredovečna žena pokušava da iskoči iz svoje kože. Uloge: Ksenija Marinković, Boris Isaković, Jasna Ðuričić, Isidora Simijonović, Goran Bogdan, Olga Odanović, Radoje Čupić, Miloš Samolov, Nikola Petrović, Olivera Viktorović, Vladimir Jelić, Nenad Ćirić, Fedor Ðorović.

Što se bore misli moje

Promo

 

 

subota

22.00 Superstar

Što se bore misli moje

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Uloge: Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura.

Igrač

Promo

 

 

subota

17.45 Superstar

Zaspanka za vojnike

Stevan Jakovljević, profesor biologije i učesnik Prvog svetskog rata, dolazi u selo na 20. godišnjicu od završetka rata i otvaranje spomen-kosturnice, gde je nekada boravio zajedno sa svojom prvom ratnom jedinicom. Stevan je tokom rata otišao na iznenadno odsustvo kako bi video šta je s njegovom porodicom, jer je čuo da su njegovo selo napali Bugari. Kasnije je prekomandovan i jedan od razloga što dolazi na postavljanje kosturnice je što želi da sazna šta je bilo sa njegovim prvim ratnim saborcima, posebno sa poručnikom Aleksandrom. Uloge: Ljubomir Bandović, Marko Vasiljević, Vuk Jovanović.

Sredina leta

Foto: IMDB

 

 

subota

23.15 B92

Sredina leta

Jedna mlada žena koja se teško nosi sa smrću svojih roditelja pridružuje se svom dečku i prijateljima na putovanju u Švedsku, u jedan udaljeni gradić na severu sa veoma čudnim letnjim običajima i gde će stvari vrlo brzo krenuti naopako. Uloge: Florens Pu, Džek Rejnor.

Ponoć u travi

Foto: IMDB

 

 

subota

23.20 RTS1

Ponoć u travi

Ovaj film zasnovan je na istinitoj priči o potrazi za najopasnijim ubicom u Teksasu. Agent FBI i njegova partnerka blizu su razbijanja ekipe koja se bavi trgovinom ženama za prostituciju. Njihova istraga se ukršta sa jednom na kojoj radi agent s Floride, na slučaju brutalnog serijskog ubice. Kad Rebeka bude oteta, Karl i Bajron imaju svega nekoliko sati da sklope sve tragove i zaustave zloglasnog „ubicu sa odmorišta za kamione“. Uloge: Emil Herš, Megan Foks, Brus Vilis, Lukas Haas.

Trka života

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 B92

Trka života

Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Džejmsa Hanta i Nikija Laude u režiji Rona Hauarda. Smešten u seksi i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja neverovatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog plejboja, Hanta, i austrijskog perfekcioniste Laude. Film nas, osim na staze, vodi i u privatne živote i zakulisna događanja trka, a s naglaskom na najuzbudljiviju sezonu u istoriji Formule 1. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ivice fizičke i psihičke izdržljivosti, u trkama u kojima nema prečice do pobede, a jedna greška znači smrt. Uloge: Kris Hemsvort, Danijel Bril, Olivija Vajld, Aleksandra Marija Lara.

Velika lepota

Foto: IMDB

 

 

nedelja

23.00 RTV1

Velika lepota    

Aristokratkinje, ambiciozni pojedinci, političari, kriminalci, novinari, glumci, dekadentni plemići, umetnici i intelektualci - autentični ili umišljeni - pletu tkivo neuhvatljivih odnosa unutar beznadežnog Vavilona smeštenog u antičke palate, skupocene vile i na najlepše trgove grada. Đep Gambardela ima šezdeset pet godina, ravnodušan i razočaran, alkoholom zamućenog pogleda, posmatra ovu paradu ispražnjenog, na propast osuđenog, moćnog, depresivnog čovečanstva. Moralno mrtvilo od koga se vrti u glavi. A u pozadini, leto u Rimu. Veličanstven i nezainteresovan grad, kao diva na umoru. Uloge: Toni Servilo, Karlo Verdone, Sabrina Ferili.

Granice ljubavi

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Granice ljubavi

U Ajovi, nakon što joj je suprug ubijen u baru, Linda postaje samohrana majka gluvog sina Kleja. Istovremeno, perspektivni rvač Volter, potpuno posvećen treninzima u želji da uđe u američku reprezentaciju, saznaje da mu je mučki ubijena sestra. Tokom suđenja sestrinom ubici, on se sprijatelji s Lindom, budući da ona ima sličnu životnu priču kao i on. Uloge: Mišel Fajfer, Ešton Kučer, Keti Bejts.

Savršeni stranci

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 CINEMANIA

Savršeni stranci

Sedam dugogodišnjih prijatelja večeraju. Odlučuju da zaigraju zabavnu igru: da stave sve svoje telefone na sto i pokažu sve poruke i pozive koje su primili te večeri, da bi pokazali kako niko od njih ništa ne krije. Drama i komedija istovremeno izbijaju na površinu, zajedno sa tajnama koje izlaze na videlo, dok njih sedmoro shvataju da su im njihovi bliski prijatelji zapravo potpuni stranci. Uloge: Đuzepe Batiston, Ana Foljeta, Marko Đalini, Edoardo Leo.

Bezizlazan položaj

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 CINEMANIA

Bezizlazan položaj

Tokom leta na obali Nantaketa Niko i Tili doživljavaju predivnu romansu. Međutim, kada Nikov brat terorista stigne u Ameriku, Niko mora da se suprotstavi svojoj porodici da bi zaštitio ženu koju voli i hiljade nevinih ljudi. Ovaj triler inspirisan je terorističkim napadom u Bostonu tokom maratona... Uloge: Skot Adkins, Indija Ajsli, Džejms Remar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading