FILM DANA „Gde cveta limun žut“
Foto: Promo/Schutterstock
Gde cveta limun žut

Promo RTS

 

 

16.35 RTS1

Gde cveta limun žut

Krajem 1915. godine, u drugoj godini Prvog svetskog rata, početog napadom moćne Austrougarske carevina na malu Kraljevinu Srbiju, srpski narod, njegova vojska i država našli su se pred najvećim iskušenjem u svojoj istoriji. Na Srbiju su krenule združene armije carevina Austrougarske, Nemačke i Bugarske. Uloge: Zoran Cvijanović, Milenko Zablaćanski...

Igrač

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Igrač

Džerard Batler tumači lik Kejbla, osuđivanog kriminalca i svetski poznatog supervojnika u ultimativnoj multi-plejer igrici „Slejers“. Ljudi-kontrolori upravljaju mislima i postupcima stvarnih zatvorenika koji se bore u hiperintenzivnom okruženju - gde je cilj sloboda, a kazna je smrt. Ali kada Kejbl iznenada odluči da želi da izađe iz igrice, njegova pobuna zapreti naopakim planovima tvorca igre Kena Kasla. Uloge: Džerard Batler, Majkl C. Hol, Ludakris.

Torta

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Torta

U središtu priče je Kler Benet, koja pokušava da se pomiri s posledicama saobraćajne nezgode u kojoj joj je poginuo sin, a nju ostavio poluinvalidom koju muči hroničan bol. Takođe, pokušava da se pomiri i sa samoubistvom Nine, žene iz njene grupe za podršku osobama s hroničnim bolom. Kako vreme prolazi, pod uticajem lekova Kler počinje da ima vizije Nine, s kojom vodi kratke razgovore sve dok dejstvo leka ne popusti. Uloge: Dženifer Aniston, Adrijana Baraza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading