televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Oteta

imbd

 

 

21.00 B92

Oteta

Priča prati Vila Montgomerija, veštog lopova koji je poslat u zatvor na osam godina nakon što je prevaren u pljački.Izlazi iz zatvora spreman da ostavi kriminal iza sebe i izgradi odnos sa svojom kćerkom Alison Leb. Njegova bivša družina i FBI agent Tim Harlend uvereni su da je baš on sakrio plen od deset miliona dolara u obveznicama pre odlaska u zatvor. Da bi se toga dokopao, njegov bivši saradnik, Vinsent, otima Alison i traži plen kao otkupninu. Uloge: Nikolas Kejdž, Džoš Lukas, Deni Hjuston.

Grabljivica

imbd

 

 

00.00 Prva

Grabljivica

Nikad nemojte da potcenite devojku koja nema šta da izgubi. Ovo je priča o mladoj ženi koja živi u korumpiranom društvu gde zločin i bande terorišu ulice. Kad joj ubiju majku i oca policajca, mlada žena kreće u potragu za ubicom uz pomoć njegovog bivšeg partnera, Karla Akera i tajanstvenog prijatelja iz njene prošlosti. Postaje nemilosrdni ubica koji se probija kroz mračni svet trgovine ljudima da bi na kraju otkrila užasavajuću istinu... Uloge: Semjuel L. Džekson, Indija Ajsli.

Glasovi

imbd

 

 

21.00 Cinemania

Glasovi

Na prvi pogled Džeri je simpatičan momak. Zgodan je, druželjubiv, pun optimizma i voli životinje. Ali ima probleme. Ozbiljne. Njegov psihoterapeut ga stavlja na strog režim antipsihotika, jer kad Džeri prestane da uzima lekove, glasovi se vrate: pas ga uverava da je dobar momak, a mačka ga stalno podseća da je poremećeni idiot kog niko ne može da voli. Odlučan da dokaže mački da nije u pravu, Džeri poziva saradnicu Fionu da izađu na večeru. Uloge: Rajan Renolds, Džema Arterton, Ana Kendrik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading