Šta nose horoskopski znaci
promo
Šta nose horoskopski znaci

promo

Šta nose horoskopski znaci, Foto: promo

Tako osoba koja preferira trenerke mora da je Ovan, ona koja stalno menja naočare i drugi asesoar je Blizanac, dok visoke potpetice ne skida dama Škorpija.

Predstavljam vam glavne odevne karakteristike i modne navike horoskopskih znakova, saznajte da li ste oličenje svog astroznaka ili ipak vaš stil „štrči“.

Ovan

Opušteno i udobno. Ovnovi obožavaju sportsku garderobu, ali kada treba da se „picnu“, obožavaju uske suknje kojima ističu svoje savršeno duge noge. Osobe rođene u ovom znaku su većinom zgodne i šta god da navuku na sebe im fantastično stoji. Dame Ovnovi ne vole kosu na licu, zbog čega je često vezuju ili šišaju na kratko. Ljubiteljke su ljubičaste i crvene, jer obožavaju da budu primećene. Nakit je, takođe, neizostavni deo njihovog outfita.

Bik

Elegancija je broj jedan u ormanu devojke u znaku Bika. Čak i kad nose farmerke, moraju da ih „začine“ glamurom, pa uz njih obavezno idu košuljica i sako. Kosa mora da bude savršeno sređena. S obzirom na to da vole novac, torbe moraju da budu firmirane i po mogućstvu što veće. Boje koje preferiraju su zemljanih nijansi, ali vole i svetloplavu.

Blizanci

Lepršave haljinice, cvetne suknjice i košuljice zaštitni su znak Blizanaca. Prilikom šopinga traže ležernu i komfornu odeću. Devojke rođene u ovom znaku su veoma upečatljive jer ne vole jednoličnu garderobu i sklone su čestoj kupovini krpica. Naročito su opsednute asesoarom (naočarama, torbama i satovima).

Rak

Rakovi od svih materijala najviše vole čipku, a od boja isključivo nežne i pastelne tonove, poput svetloroze. Opsesija su im cipele sa visokom štiklom, mazalice za telo i parfemi. Često se oblače u skladu sa svojim raspoloženjem, koji menjaju svaka dva sata.

Lav

Ovaj znak, za razliku od svih drugih, ima najviše smisla za modu, pa zato nije ni čudo što je većina modnih blogerki rođena u tom znaku. Lavicama je omiljena boja žuta, a strast im je nakit. Omiljeni odevni komadi su najčešće od kože, sa animal printom ili čak u iscepanom fazonu. Uvek žude za dramatičnim izgledom.

Devica

Devojke rođene u ovom znaku su uvek besprekorno odevene. Na njima sve mora da izgleda savršeno ispeglano i uredno. Tipična Devica nikada neće nositi upadljiv i nakit jeftinog izgleda. Ono po čemu znaju da budu specifične su šalovi i čarape. Omiljene boje su im bela, siva i narandžasta.

Vaga

Znak koji najviše vremena provodi pred ogledalom. Vagama se ne može dogoditi da nesređene izađu iz kuće, pa ni do prodavnice. One strogo prate trendove i nisu baš hrabre u kreiranju ličnog stila odevanja i eksperimentisanja. Savršena šminka i jak parfem su definitivno glavne odlike ovog vazdušnog znaka.

Škorpija

Seksepil - reč koja opisuje žene Škorpije. One su atrakcija šta god da obuku jer prosto zrače, pa ljudi često prvo primete njihovu energiju, pa tek onda ono što nose. Devojke ovog znaka ne prate modu i neretko znaju potpuno da omaše stil, ali se na to ne obaziru. Važne su im samo jarka šminka, tamne boje i svilene haljinice.

Strelac

Farmeke dominiraju u ormanu svake dame rođene u ovom znaku. Ono što ih razlikuje od prefinjene i uglađene Device i njene kose je to što im je frizura često neuredna, što može da izgleda veoma simpatično. Strelci nemaju problem da u diskoteku uđu u patikama i običnoj beloj majici, jer ne žude za elegancijom.

Jarac

Poslovni izgled je nešto za čim Jarčevi otkidaju i nose taj stil gde god da idu. Slični su Devicama i vole jednostavnost, klasične boje i važniji im je materijal i model od bilo čega drugog. Dekolte i minić na devojkama rođenim u znaku Jarca sigurno nećete videti.

Vodolija

Devojke ovog vazdušnog znaka preferiraju nakit, šnalice, rajfiće, pamuk, svetle boje i svilene košulje. One moraju svakoj odevnoj kombinaciji da daju lični pečat i u odnosu na druge poznate su po eksperimentisanju. Drečeće boje i izdvajanje iz mase zasigurno će vam reći da se radi o Vodoliji.

Ribe

Sofisticiranosti i elegancija odlikuju Ribe. Ne vole mnogo boja, jarke ne podnose, jer su po prirodi blaga i nežna stovrenja koja ne vole da se ističu. Parfemi jakih mirisa su im strast, a od nakita prstenje. Njima je jedino potrebna fina haljinica i pismo tašnica i one su spremne za izlazak.