Huligan Pajser Metalna šipka
Profimedia
Zatvorska bolnica

Aleksandar Stanković

Avdić u komi prebačen u bolnicu, Foto: Ilustracija - Aleksandar Stanković

Edinu Mujezinoviću (36) iz Brodareva određen je pritvor pred Višim sudom u Užicu jer se sumnja da je 24. juna metalnom palicom pokušao da ubije poznanika Huseina Avdića (52) iz Bijelog Polja, državljanina Crne Gore i Švedske.

Osumnjičenom Mujezinoviću stavlja se na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom preprečio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najpre razbio šoferšajbnu i vrata automobila koji je presreo, a potom iz njega izvukao Avdića.

Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi. Napadač je teško povređenog Bijelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobegao sa lica mesta, ali je nedugo zatim uhapšen. Avdić je u komi prebačen na lečenje u Podgoricu.

Mujezinović je osumnjičen za ubistvo u pokušaju a pred policijom je negirao da je pretukao i teško povredio Avdića. Iako motiv ovog neuobičajenog napada i pokušaja ubistva nije utvrđen, nezvanično se pominje da je osumnjičeni Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre.

- Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao sestru osumnjičenog Mujezinovića i družili su se intenzivnije. Neka saznanja ukazuju da je sestri osumnjičenog Mujezinovića Avdić obećao da će je voditi u Švedsku, kao i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga - kaže naš sagovornik upoznat sa istragom.

Verovatno da je to Avdićevo odbijanje revoltiralo Mujezinovića, pa je rešio da muškarac koji je izneverio njegovu sestru nakon što joj je obećao da će je oženiti i voditi u Švedsku mora da plati za to. Istraga ovog slučaja je u toku.

Komentari (11)

milos

29.06.2017 05:57

Bolide koji brane sestre preventivno zatvarati,sem sto je cuo ko i sta mu je sestra verovatno,musko ima prava da se ponasa kako hoce jer je jaci i tu nema sta da se mesa treci muskarac i nadoknjadjuje zenske nedostatke.

Wuk

29.06.2017 09:04

@milos - Ti idiote Milose vjerovatno nemas sestru ili si dijabola

S

29.06.2017 16:03

@milos - O.k. ako ja sad pocnem da nadoknadjujem zenske nedostatke tvoje mame i sestrice (a ima ih mnoooogoooo), neces se mesati....

DRITA

29.06.2017 08:40

REČ JE REČ. DAO OBEČANJE I MORA DA GA ISPUNI, ILI ODE GLAVA!

bice pice

01.07.2017 09:48

@DRITA - Ta je cura trebala da se uda za njegovog sina.Otisla u swedsku i nakon oderedenog vremena je momak vratio ,verovatno je imo razlog.Svatio bi nekako da su se potukli rukama ,ali izgleda oa kukavica nije smela nego je uzo pajser i iznenada coveka napo.Na kraju se ispostavlja da devojka nije iz dobre familije i da je bolje sto je momak vratio nego da se veze sa ubicama.

Pantagruel

29.06.2017 10:05

Не иде то тако. Мала средина, патријархални систем вредности и исламска вера. Не можеш ти код њих, као код нас, да се јавно шеташ са девојком, представљаш је као своју, обећаш брак, вероватно и спаваш са њом у међувремену, а онда се предомислиш. Они то третирају као повреду части читаве породице.Причао ми пријатељ Јорданац (иначе лекар) да код њих након венчања младожењу отац чека на улазу у спаваћу собу и даје му пиштољ у руку за случај да млада није невина. Нема шале са тиме.

suzana

29.06.2017 11:24

@Pantagruel - Halloooo, čitate li vi tekst dobro? Potencijalni zet ima 52 godine, znači i sestra matora i odavno nije nevina. Negoooo, izvisile devize i švedske krune izgleda

meda

29.06.2017 18:21

@Pantagruel - Tako je Suzana, o tome se radi

bugi

29.06.2017 10:36

Nasta to lici ,ides sa nekom zenskom postena nevina i ti je prevaris .

Dobra, dobra

29.06.2017 12:24

Ma izgleda da je ona bila dobra i Avdicu a i celoj Podgorici.......

pesak

01.07.2017 09:41

@Dobra, dobra - Ma nije on trebo da se zeni nego njegov sin. Pa momak je potpuno u pravu stoje nije uzo,vidis kakva je to familija.Momak ima crni pojas u karateu ,sto nije njega saceko kad je bio mudonja .Kukavicki je napo Huiseina , kad je bijo mangup sto ga nije istuko sakama.