Poledica
Profimedia
Poledica

Profimedia

Poledica, Foto: Profimedia

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zbog radova na popravci mosta na ulazu u Knjaževac iz pravca Zaječara od 3. oktobra zatvorena je leva strana mosta u smeru ka Knjaževcu, a saobraćaj se suprotnom stanom mosta odvija dvosmerno. Ovakav režim saobraćaja biće aktuelan do 15. januara 2017.

Do 11. oktobra, od 22.00 do 06.00 na delu autoputa E-75, na deonici od petlje "Sava Centar" do petlje "T6-skretanje za Novi Sad", radiće se na čišćenju i pranju kišne kanalizacije. Radovi će se izvoditi u pokretu, u zaustavnoj saobraćajnoj traci, u oba smera.

Do 8. oktobra, na deonici Konjevići - Čačak, na vijaduktu na obilaznici oko Čačka, na snazi će biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i uz adekvatnu privremenu signalizaciju.

Do 19. oktobra trajaće radovi na redovnom održavanju autoputa E75 kod isključenja Subotica-Jug u smeru ka Novom Sadu i zbog radova se na tom delu autoputa očekuje se usporena vožnja sa povremenim preusmeravanjem sa desne na levu kolovoznu traku.