Zadrugari
Printscreen
Sloba Radanović

print screen

Sloba Radanović, Foto: print screen

Glavni akteri haosa bili su Sloba Radanović, Luna Đogani, Anđelo Ranković, Teodora Džehverović i Milan Milošević, a onda su se kasnije umešali i ostali zadrugari.

Novinar je rekao blogerki kako se folirala kada je pala u nesvest, ranije u toku gostovanja njene mame, a priča je krenula od Mikija Đuričića. To je Slobu izbacilo iz takta, pa je morao Anđelo da ga zadrži. Očigledno je da je sve bilo jako stresno i naporno za pevača, u noći iza nas.

- Idi leči se! Sram da te bude! Znaš kada bih ja rekla za tebe da se foliraš? - pitala je Luna novinara, i nastavila: Boli me d*pe šta kaže Miki!

 

U isto vreme, čuo se i razgovor manekena i pevača:

- Alo, Slobo! Popili smo i iskuliraj! Jel' ok? - rekao je Anđelo, a novinar je pomislio da će ga pevač udariti, nakon čega mu je Sloba odgovorio:

- Daj brate, da sam hteo da te udarim, udario bih te! Neću da te udarim! - izjavio je on i vikao:

- Svi ste k*rac, je*em li vas u usta, sve da vas je*em, da znate! J*bem li vam mamu, da vam j*ebem! Klošari smrdljivi! - vikao je Radanović.

- Slobo, jel mi treba zbog tvojih g*vana da plivamo? - pitao je novinar.

- Mrš bre u p*čku materinu! Mene predstavljaju kao ološa, ne tebe, jeb*m ti ja sve u p*ku, da ti j*bem! Sada ću nekome ovaj gips o glavu da slomim! - bio je veoma ljut pevač.


 

 

 

Komentari (1)

buba

21.09.2017 15:28

Bravo Slobo!!! Tako treba da se branis! Ali, Slobice, to je trebalo sinoc da saopstis zenici, a ne sada zbog frustracije i pod pritiskom, svi ti krivi i svima jb majku! Slobice, muda se pokazuju u vlastitoj kuci, zeni, da zna ko je "gazda"! Mislim da Sloba mora da ima stav, da ima samopouzdanja, da kaze iskreno sta misli i oseca! Tada ce Sloba, biti pravi Sloba, koga ja privatno volim da slusam dok peva!