Vetar Vetrovito vreme
Profimedia
Vetar Vetrovito vreme

Profimedia

Vetar Vetrovito vreme, Foto: Profimedia

AMSS je u saopštenju naveo da je prohodnost puteva u Srbiji dobra, a da su najjači udari vetra u Banatu na području Kikinde, Novog Sada, Vršca, Banatskog Karlovca, Valjeva, Sremske Mitrovice i Velikog Gradišta.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 15 minuta.

AMSS je pozvao vozače da voze pažljivo i na deonicama gde su u toku radovi na putu.

Danas od 12.00 časova do 15. novembra zbog radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin saobraćaj će biti usmeren na četiri novoizgradjene trake atutoputa, po dve u oba smera koje su sastavni deo nove naplatne stanice "Vrčin".

Na deonici Brajevo - Baćevac zbog popravke kolovoza do 30. oktobra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10, na deonici Srpska Kuća i Levosoje, saobraćaj je preusmeren na alternativne pravce, a brzina je smanjena i ograničena.

Na deonici Ub - Lipnjak - jezero Paljuvi - Paljuvi - Stublenica - Radljevo do 23. novembra saobraćaj će biti obustavljen i preusmeren na lokalne puteve zbog izgradnje autoputa Beograd - Južni Jadran.

Tagovi

Komentari (1)

miki

18.10.2016 08:37

To se ne zove poskupljenje vec inflacija ili ubrzano propadanje Srbije. Kako je nasmejani mangup izmislio blage reci. Nema nade, vreme obmana je proslo, narod odlazi u inostranstvo jer ne radi i gladan je. Okupiti pametne Srbe u Vladu, a ne kao sada sve gori od goreg.