Buka Galama Jastuk Devojka
Shutterstock
Buka Galama Jastuk Devojka

Shutterstock

Kada je ljubav u pitanju, tada svi greimo, Foto: Shutterstock

Ovo su greške koje svi pravimo kada nas osećanja ponesu, razmišljamo srcem a ne mozgom. 

 1. Ne verujemo svojim instiktima

Stručnjaci tvrde da prvi trenutak upoznavanja sa nekom osobom je zapravo trenutak kada najbolje možemo da osetimo šta nas to odbija ili privlači. Često zanemarujemo unutrašnje instikte koji nam služe kao upozorenje da ne ulazimo u bilo kakav emotivni odnos sa tom osobom. 

2. Sebi ste u drugom planu 

Nemojte nikada da zaboravite svoje želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvek nađite vremena da im se posvetite jer ćete tako biti bolja osoba, a na kraju dana bolja i zadovoljnija partnerka. 

3. Ne postavljamo na vreme prava pitanja

Na početku veze većina parova ne želi da razgova o ozbiljnim temama poput stupanja u brak, ili kada oboje žele da imaju decu. Ipak, bilo bi ipak bolje da se sa ovim pitanjem pozabavite na vreme, jer se može desiti da vaš partner nema iste ciljeve kao i vi. 

4. Ostajemo u vezi koja nema budućnost

Znamo da naš partner nije muškarac sa kojim sebe vidimo u budućem životu, ali ipak ne prekidamo tu vezu. Ponekad zato što ne želimo da se osećamo usamljeno ili jednostavno zato što smo puno vremena proveli s njim i ne znamo kako dalje.

5. Dopuštamo 'leptirićima' da nas zaslepe

Kada upoznamo šarmantnog muškarca koji nas obori sa nogu, ponekad se brzo zaljubimo u samu ideju ljubavi. Tada zaboravljamo da za pravu dugotrajnu vezu punu poštovanja treba više od hemije, privlačnosti i strasti. 

6. Mrzimo sve muškarce nakon raskida

Nakon teškog i bolnog raskida svi imamo potrebu da okrivimo kompletan muški rod za sve loše što nam se dogodilo u vezi. Naravno, takva je reakcija ishitrena i obično nas brzo i prođe.

Pročitajte i: