Dete u šoku nakon obljube
profimedia
Dete u šoku nakon obljube

profimedia

Dete u šoku nakon obljube, Foto: profimedia

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor, a kako saznajemo, uskoro će biti izdata naredba za sprovođenje istrage. Za krivično delo za koje se sumnjiči ovaj čovek zaprećena je kazna zatvora do 15 godina.

Bez reagovanja nadležnih

U koceljevačkom Centru za socijalni rad su nam rekli da o ovom slučaju ne mogu da daju nikakve izjave. - To nije u skladu sa našim pozivom i mi ne možemo da dajemo nikakve informacije - kažu nadležni.

Prema našim saznanjima, devojčica se pre tri dana požalila majci da ju je otac silovao. Majka je odmah sa ćerkom otišla u policiju i prijavila supruga. Ubrzo je uhapšen i zadržan u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, petnaestogodišnja devojčica je do detalja ispričala kroz kakav pakao je prolazila i šta joj je otac radio.

- Patnje ovog deteta počele su pre nekoliko meseci, kada ju je otac neprimereno uznemiravao, mazio i pipao, da bi sve kulminiralo nasilnim seksualnim činom, a postoje indicije da je to monstruozno delo ponavljao u više navrata - saznaje „Alo!“ od izvora bliskog istrazi.

Meštani Koceljeve pričaju da je otac bio neuobičajeno posesivan, ljubomoran i strog prema devojčici.
- Zahtevao je da u roku od pet minuta po završetku nastave bude kod kuće. Nije smela ni minut da zakasni, nije joj dopuštao da se druži sa vršnjacima, a kada je odlazila na treninge, jer se bavila sportom, obavezno je bio tu da je nadzire - kaže jedan od meštana.

Posesivan i strog roditelj

Stanovnici Koceljeve ne mogu da veruju da je otac silovao svoju ćerku. Deo njih sa gnušanjem priča o ovom događaju. - Voleo je da izlazi u kafanu, posebno su ga zanimale žene s kojima se često viđao. Ali da ćerku napastvuje, to je monstruozno - kaže jedan stariji meštanin Koceljeve. Prema pričama komšinica ove porodice, otac je, navodno, „ćerki zapretio da ako ikome zucne o tome šta joj je radio, da će ih sve u kući pobiti“. Međutim, deo Koceljevčana, koji poznaje ovu porodicu, sa rezervom priča da ne veruju da je ovaj čovek mogao tako nešto da učini. Smatraju da je porodica pristojno i lepo živela, da su deca lepo vaspitana i kulturna i da nikada ne bi mogli da pomisle da se tako nešto dešava u ovom domaćinstvu.

Komentari (6)

buba

24.05.2016 21:25

smrtna kaznaaaa

mp

24.05.2016 23:03

Do 15 godina!!! Sramota za državu. Zato je manijaka sve više. Uz dobro vladanje izadju za 8 i ponovo sve isto rade. Samo smrtna kazna. Doživotna NE dolazi u obzir. Neću da od mog rada odvajam da se izdržava tamo neki poremećeni bolesnik koga ja kao poreski obveznik treba doživotno da hranim a on u zatvoru da gleda TV, da čita knjige ili da bilduje.

smrtna kazna

25.05.2016 13:56

@mp - Apsolutno se slazem,samo smrtna kazna a ne uzivanje s redovnim obrocima,krovom nad glavom i ljencarenjem

ciancarlocianini

24.05.2016 23:23

kastriranje,pa da vidimo kome ce pasti na pamet,,,,,,

milentije

25.05.2016 14:38

@ciancarlocianini - Ustrojiti ko vepra pa na vrbu.

momazver

25.05.2016 08:00

BUM! BUM! BUM! U glavu i gotovo!