Saobraćajna nesreća
Profimedia.rs
Saobraćajna nesreća

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Zbog zadobijenih povreda Vasilije je odmah na mestu preminuo, dok je Mila u besvesnom stanju najpe prebačena u kruševačku bolnicu, pa potom u u Klinički centar u Nišu.

Vozač BMW-a iz Trstenika je uhapšen i zadržan u policijskom pritvoru.

Nesrećni Vasilije iza sebe je ostavio čak petoro dece - Tijanu (23), Nenada (17), Valentinu (10), Stevana (3) i malog Marka koji je rođen pre desetak dana.

- Eto, umesto babina, mi spremamo sahranu... Nastrada naš Sika, samo nekoliko kilometara od svoje kuće - kroz suze priča Vasilijev rođeni brat Nikola Nikolić i dodaje:

- Brat i snaja su se vraćali iz kupovine u Trsteniku. Auto su napunili namirnicama i pelenama. Strašno je ovo, ostadoše deca siročići...

Dok mu se majka Mila ne oporavi, tek rođeni Marko je smešten u porodilište u Kraljevu, a ostala deca su se privremeno preselila kod ujaka u Grabovac, nedaleko kod Trstenika.

- Sa zebnjom iščekujemo svaku vest o našoj Mili iz bolnice u Nišu. U teškom je stanju, ali se nadamo da će se oporaviti. Još sam u šoku, ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Pa, samo pre nekoliko dana smo slavili Markovo rođenje, veselju nije bilo kraja, a sada nas ova nesreća zavi u crno - priča Milin brat Milan Lukić.

Meštani Štulca imaju samo reči hvale za svog tragično nastradalog komšiju. Kažu da je bio vredan i pošten, uvek spreman da pomogne.

Sahrana Vasilija Nikolića biće obavljena sutra u 13 sati na seoskom groblju u Štulcu.

Komentari (2)

penzioner

30.05.2016 02:06

Sud ce Peru buldera da oslobodi kao i sve druge ubice za volanom! Nadam se da ce neki sledeci put neki bilder da pogazi i sudijsku decu, pa da vide sta je pravda!

Starojko

30.05.2016 08:17

Dokažite sad da vas nije sve potplatio