Lekari spasavaju pacijenta koji je u penis uvukao kabl
Printscreen: Dailymail
Lekari spasavaju pacijenta koji je u penis uvukao kabl

Printscreen: Dailymail

Lekari spasavaju pacijenta koji je u penis uvukao kabl, Foto: Printscreen: Dailymail

Kineski penzioner pretrpeo je iritaciju uretre usled upale prostate, a u tom trenutku, naravno, osećao je neverovatan svrab u unutrašnjosti penisa.

S obzirom da nije mogao nikako da se počeše i ublaži svrab, odlučio se na radikalnu metodu - ugurao je 12 centimetara dug kabl punjača u sopstvenu uretru, piše Dejli mejl.

Tek onda su usledile muke...

Naime, vrh kabl koji je ugurao kroz penis zaglavio se u bešici, a lekari su ga izvadili hirurškom intervencijom laserskim putem.

Đao Žanfeng, urolog u bolnici u kojoj je primljen neimenovani penziner, rekao je za lokalne medije da je skenerom uvideo da mu se u unutrašnjosti bešike napravio čvor od kabla debljine pet milimetara.

- Kada je pacijent pokušao da izvuče kabl natrag, čvor je zapeo za bešiku izazvavši neverovatne bolove i unutrašnje krvarenje - istakao je doktor.

Kada je operacija uspešno prošla, lekari su nesrećnog čoveka upitali da li je bar sterilizovao kabl pre nego što ga je ugurao u penis, na šta je ovaj odgovorio da ga je samo malo opravo vodom.

Doktor Žanfeng istakao je da je pacijent imao sreću što nije ubacio iglu ili neki metalni predmet koji bi znatno više oštetio unutrašnjost uretre i bešike, a penzioner je obećao da nikad više ništa slično neće ponoviti.