Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kako ljubavni parovi Bele kuće imaju zadatak da ostanu budni 48 sati i tako sačuvaju kavez sa slatkišima, nijednog trenutka ne sme biti tišina u radionici. Dok jedan zadrugar pevuši, ostali su pričali svoje prva ljubavna iskustva.

Ana Marija Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića kojeg sada vezuju za Kristinu Kockar, prvi put se srela sa njim u rijalitiju "Farma", pa je ispričala kako je zapravo počela njena ljubavnu veza sa manekenom.

- Ja sam pratila "Farmu" kada je Filip ušao. Kad sam videla da je on Kazanova, ja kao da sam osetila preko ekrana da će se on meni svideti, a nisam znala da ću da uđem, ni da ću imati ponudu. Sad kad bih ušla tamo, on je bio totalno moj tip. Nešto sam osetila, preko tv-a sam osetila hemiju. Dobijem ja poziv da uđem. Čim sam videla oči, znala sam biće tu nečega - rekla je ona.

 

 

Ako je sudeći po njenim rečima njihova veza je započela tako što je želela da izazove ljubomornu scenu iz koje se izrodila ljubav.

- Odvojim Filipa sa strane i kažem mu "Hajde da se muvamo i da vidimo kako će da reaguje". I on kao tada rekao "Ja bih ti sada zalepio žvaku". I tu ja kao ne dam se, ne dam se, ali nisam mogla da odolim i tu je pao prvi poljubac, ali nije bilo ničega. Onda su nas prozivali svi. Nije bilo seksa mesec i po dana. Pravila sam budalu od sebe ali ne kajem se, to je bila strast - završila je Marija Ana.

 

 

 

 

Komentari (1)

H

06.02.2018 15:42

hoce li neko konacno da razotkrije ovaj bracni par i njihov dogovor (Kija, Sloba), pa da gledamo pravi rijaliti...smorise vise sa ovim laznim pricama, kad se vidi da su ovo dvoje sve uradili smisljeno, i da uopste nisu ni razdvojeni...zar se ne vidi kako Sloba gleda Kiju, kako Lunu? jos sad kao spominju godisnjicu, a ona ima 'decka' u Budvi, on 'ima' Lunu?! preterano...dosadise sa lazima, neka kazu da su zajedno, bar neko dostojanstvo da sacuvaju!