Tapete
Shutterstock
Ramovi

Shutterstock

Ramovi, Foto: Shutterstock

Ramovi
Sigurno znate koliko slike mogu da doprinesu izgledu prostorije. Međutim, ako tražite nešto drugačije, možete da okačite i prazne ramove različitih oblika i veličina. Sama kompozicija može da bude pravilnog ili nepravilnog oblika, možete sve da ih ofarbate u istu boju ili da se igrate različitim bojama.

Boje

Shutterstock

Boje, Foto: Shutterstock

Boje
Boje mogu znatno da promene izgled zidova, tako da oni od obične scenografije postanu glavni fokus prostorije. Možete da ofarbate samo jedan zid u neku interesantnu boju, da pravite štrafte ili druge motive, pa čak i da oslikate nešto na jednom zidu. Budite hrabri i pustite mašti na volju. Ako vam se ne svidi, uvek možete da prefarbate!

Ogledala

Shutterstock

Ogledala, Foto: Shutterstock

Ogledala
Svi u stanu imamo bar jedno ogledalo koje ima praktičnu primenu, ali ogledala mogu da budu i veoma dekorativna. Zbog toga probajte da okačite jedno veće ili nekoliko manjih ogledala u dnevnoj sobi umesto slika ili nekih drugih ukrasa. Rezultat će vas oduševiti.

Satovi

Shutterstock

Satovi, Foto: Shutterstock

Satovi
Zidni i stoni satovi su danas mnogo više od puke potrebe. Oni dolaze u različitim oblicima, stilovima i bojama, pa možete da ih iskoristite kao sjajne dekorativne detalje. Zidni satovi mogu da budu samostalan detalj ili da se kombinuju u kompoziciji sa slikama i drugim ukrasima. Mogu da budu retro, moderni, svedeni... Odaberite stil koji se najviše uklapa uz ostatak enterijera i iznenadićete se efektom.

Tapete

Shutterstock

Tapete, Foto: Shutterstock

Tapete
Tapete nisu više samo starinski detalj u stanovima vaših baka i deka, one su se vratile na velika vrata i izgledaju bolje nego ikada. Odaberite neki interesantan motiv i stavite ga samo na jedan zid prostorije ili kombinujte nekoliko različitih tapeta. Vaši zidovi će izgledati toliko dobro da vam neće trebati druga dekoracija.

Tagovi