Jelena Kurajić
Facebook
Jelena Kurajić

Facebook

Jelena Kurajić, Foto: Facebook

Otac 13-godišnjakinje Milan, u razgovoru za ''Novosti'' kaže da je njegova ćerka u četvrtak u 8 sati krenula u školu, ali da kako mu je rečeno, nije bila na nastavi.

- Ovo je prvi put da se tako nešto desilo. Ranije nije odlazila od kuće i znao se svaki njen trag, iako je smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici već nekoliko meseci, nakon mog razvoda sa njenom majkom - kaže veoma potresen devojčicin otac.

On isključuje mogućnost da je Jelena bila u kontaktu sa njenom majkom, jer kako kaže, već duži niz godina niko nije imao kontakt s njom.

Devojčica je u trenutku kada je poslednji put viđena imala na sebi crne pantalone, sivo-crni duks i crnu jaknu. Svi oni koji imaju bilo kakve informacije mogu da obaveste najbližu policijsku stanicu.

 

Komentari (3)

licemerje

04.02.2018 07:01

Devojcica je smestena u hraniteljsku porodicu pored zivih roditelja? I otac se sad nesto brine i daje izjave za medije? Pobegla je! Pobegla od takvih roditelja, pobegla iz hraniteljske porodice kojoj ne pripada, pobegla jadnica da sve vas vise ne gleda!

x

04.02.2018 07:42

Dete pored źivih roditelja u hraniteljskoj porodici.Roditelje obavezno kastrirati.

Ljilja

04.02.2018 11:35

Ja neznam da li je I kod vas isto Ali na jugu Srbije deca su od srede na raspustu, pa mi dodje sumljivo kako bas u cetvrtak da ide u skolu....Nesto je ovde mutno i nesto se prekriva a dace Bog da se dete sto pre nadje i otkrije uzor njenog nestanka ili bezanja...