Aleksandra Subotić
screenshot Dailymotion
Aleksandra Subotić

screenshot Dailymotion

Aleksandra Subotić, Foto: screenshot Dailymotion

Aleksandra je u rijalitiju "Parovi" otkrila da ju je manijak iz Kaluđerice napao dok je bila sa ćerkicom.

- Mama me je ostavila sa mojom ćerkom Magdalenom na desetak metara od naše ulice. Kad sam krenula ka kući, jedan čovek je stajao na raskrsnici i potrčao je, tako da je pre nas bio blizu kuće. Krenuo je ka meni i rekao: "Treba mi neka devojka." Zavukao je ruku u jaknu. Uplašila sam se, a pošto sam držala ćerku u rukama, počela sam da vrištim. Odsekla sam se od straha, tata je odmah istrčao iz kuće i ovaj je pobegao. Nisam znala šta hoće od mene - rekla je Aleksandra i dodala da joj se Ahmed kasnije izvinjavao, prenosi "informer".

- Sutradan sam ga srela u Kaluđerici i on se izvinjavao. Govorio je da nije imao lošu nameru. Ispričao mi je ima ženu i troje dece. Pozvao me je da dođem na kafu, govorio je kako bi to mnogo želeo, ali naravno da nisam otišla - kazala je Subotićeva koja je bila veoma potresena kadA je videla pretučeni Mariju.

- Posle nekoliko dana sam videla u novinama da je on žaračem žigosao ženu, da je vršio nuždu po njoj i ubio je od batina. Ja sam tu jadnu ženu videla u Kaluđerici onako izubijanu. I sad se ježim kad se toga setim - rekla je Aleksandra Subotić.

Tagovi

Komentari (2)

nedjo

12.01.2017 00:22

zakonom zabraniti promociju šljama i uličarki

zix

12.01.2017 16:49

@nedjo - Kako na ovo ''čestito čeljade'' da nasrne? To može samo čika Čabarkapa. U mišju rupu da ide a ne na televiziju.