Ana Sević i Darko Lazić
Rajko Ristić
Ana Sević i Darko Lazić

Petar Marković

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Petar Marković

U početku je bilo spekulacija da je njihov brak pred krajem, jer im jednostavno ne ide, nakon toga su krenule priče o navodnim prevarama i sa jedne i sa druge strane, da bi sve kulminiralo u isto vreme kad i razvod Ace Lukasa od Sonje Vuksanović (pisalo se i da su Lukas i Ana bili u vezi).

Međutim, Ana i Darko se nisu osvrtali ni na šta od navedenog, a Ana je čak na svom Instagram profilu redovno objavljivala slike i snimke koji govore u prilog tome da je bila lažna uzbuna.

Ipak, njeni fanovi su ostali zabrinuti nakon što je objavila veoma intrigantnu poruku:

Objava Ane Sević

Printscreen

Objava Ane Sević, Foto: Printscreen

-Šta lako dođe, neće trajati dugo, i šta traje dugo, neće doći lako...

Da li se to odnosilo na njen i Darkov status ili se ticalo posla, ili je Ani jednostavno došlo da deli mudrosti, vreme će pokazati.

Komentari (8)

Davor

10.09.2017 18:38

To da je Ana varala muza sa Lukasom to je tacno cim Lukas o tome jedva progovori 2 recenice koje niti potvrdjuju a nije lud da prizna, niti izricito negiraju vezu, da je Darko nju varao sa pro...tutkama to je sigurno jer su one otvoreno u medijima pricale o tome, dakle, brak jako los ma sta oni postavljali na Instagramu, izjavljivali za novine, po nekakvim emisijama, a odrzavati brak na silu radi naroda, kolega, roditelja to je besmisleno.

mina

11.09.2017 10:18

@Davor - Niko nezna sta i kako je, ama bas niko, njihova stvar, pustite ljude na miru.

Doris

10.09.2017 20:31

U bas cu da razmisljam o ovoj Aninoj postavci. Nemam pametnija posla. Ma idi bre zeno! Od one afere sa Lukasom precrtala sam te, ne postojis.

Grocanin

10.09.2017 23:05

Sevicku vise ni Morava ne opra. Kakva njihova porodicna idila? Bilo nekad.

mina

11.09.2017 10:15

@Grocanin - Ana nema cega de se pere jer tvrdim toliko voli muza a dokaz su sve ove godine koje je s njim. Samo budale, zlobnici mogu lose misliti o ovoj zeni koja ima vise pameti od pola estrade. A oni koji pisu ovakve ogavne izmisljotine postaju bogati i moralisu. Koja beda od javnog mjenja!

mira

11.09.2017 18:05

@Grocanin - od cega? ne videsmo ni jedan dokaz. poruka ko zna cija.

vesna

10.09.2017 23:22

ocito njih zabole uvo za to sto vi pisete.svima je jasno da je vecina stvari bila rezirana afera po necijem diktatu koliko je razlicitih i kontradiktornih vesti na dnevnom nivou napisano za ovo dvoje .apsurno je postalo citati a ne verovati u sve gluposti vezano za ovu sapunicu dok narod nema da jede i zivi i moralo se nekako smaci sa mozga pitanje stanja u drzavu politicari decenijama tako zabasuruju svoje prljave poslove.

zic

11.09.2017 14:14

Koliko vidim Darko izgubijo burmu sa kojom se maltene hvalijo?